Βελτιώνεται ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο - με ήλιο το ψήσιμο του οβελία

Σταδιακή βελτίωση θα έχει ο καιρός από το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 10 Απριλίου. Ωστόσο, εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατεί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου, ταλαιπωρία περιμένει αρκετούς εκδρομείς που σκόπευαν να φύγουν ακτοπλοϊκώς από το κλεινόν άστυ, καθώς απαγορευτικά απόπλου βρίσκονται σε ισχύ.

Βελτιώνεται ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο - με ήλιο το ψήσιμο του οβελία

Ηλιόλουστο θα είναι το σκηνικό του καιρού το Πάσχα, καθώς η κακοκαιρία υποχωρεί σταδιακά από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία την Κυριακή του Πάσχα θα φτάσει στη Δυτική Ελλάδα έως και τους 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου ο υδράργυρος θα φτάσει έως καιτ ους 18 βαθμούς. Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός και το βράδυ της Ανάστασης.

Συγκεκριμένα για τις επόμενες ημέρες προβλέπεται:

Μεγάλη Παρασκευή, 10 Απριλίου
Καιρός: στα δυτικά και τα βόρεια γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ορεινά-ημιορεινα λίγα χιόνια. Γρήγορα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια. Στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Μ. Σάββατο 11 Απριλίου 2015
Καιρός: στην Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωί αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5.στο νοτιοανατολικό Αιγαιο 6 και πρόσκαιρα το πρωί 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου
Καιρός: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved