Αυτή είναι η νεογέννητη μικρή, της... (εικόνα)

Από τη μέρα που γεννήθηκε αυτή η μικρή γέμισε με ευτυχία τους διάσημους γονείς της που περίμεναν πώς και πώς τη μέρα που θα την κρατούσαν στην αγκαλιά τους.

Αυτή είναι η νεογέννητη μικρή, της... (εικόνα)

Αν και δε δημοσιεύουν τακτικά φωτογραφίες τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, αυτή τη φορά έκαναν μια εξαίρεση για να ευχηθούν Καλό Πάσχα, στους διαδικτυακούς τους φίλους, κάνοντας την ανατροπή και δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της μικρής τους πριγκίπισσας.

Η χαρούμενη μαμά, διάλεξε ρουχαλάκια που θυμίζουν κουνελάκι για να είναι μέσα στο πασχαλινό κλίμα και ανέβασε τη φωτογραφία της μικρής της στο διαδίκτυο, όπου μέσα σε μόλις λίγα λεπτά τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά.

---------------------------------------------------0poijuhtgbfv

Ο Νικ Λάσεϊ και η σύζυγός του Βανέσα, θέλησαν η πρώτη φωτογραφία που θα δημοσίευαν με την κόρη τους να είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή και όπως φαίνεται το κατάφερεραν. Η μόλις τριών μηνών Μπρούκλιν Ελίζαμπεθ, φορούσε το «ωραιότερο κοστούμι κουνελιού στην οικογένεια», όπως ανέφερε και ο μπαμπάς της στον δικό του λογαριασμό, δημοσιεύοντας και μια δική του φωτογραφία φορώντας κάτι αντίστοιχο.

-------------------------------098uhn
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved