Αυτή είναι η τυχερή αναγνώστρια που κέρδισε μια κουζινομηχανή από την Kenwood!

Μία τυχερή αναγνώστρια του Mothersblog είχε τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσει μία Κουζινομηχανή της Kenwood.

Αυτή είναι η τυχερή αναγνώστρια που κέρδισε μια κουζινομηχανή από την Kenwood!

Η τυχερή είναι:

Ιωάννα Γεωργίου

Συγχαρητήρια!

Οι Κουζινομηχανές Kenwood είναι γνωστές για την αντοχή τους, τη μοναδική λειτουργικότητά τους και τις πολλαπλές δυνατότητές τους.

Διαθέτουν ισχυρά μοτέρ με 5ετή εγγύηση που κυμαίνονται από 800W-1500W ανάλογα το μοντέλο. Επιπλέον, διαθέτουν διαφορετικούς αναδευτήρες (αναδευτήρα Κ, χτυπητήρι και γάντζο ζύμης) για κάθε είδους ανάμιξη, πλανητική κίνηση για καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερες απώλειες καθώς επίσης και μοναδικά εξαρτήματα.

---------------------------------------------------------------KENWOOD eswterikh 3

Οι Κουζινομηχανές Kenwood μπορούν να δεχτούν πάνω από 30 διαφορετικά εξαρτήματα εξυπηρετώντας σε ακόμα περισσότερες εργασίες στη κουζίνα. Προσαρμόζονται επάνω στις κουζινομηχανές και μπορείτε να έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία κουζίνας σε μια μόνο συσκευή, εξοικονομώντας χώρο και χρήματα. Μπορείτε να επιλέξετε από μια πληθώρα εξαρτημάτων ανάλογα τις ανάγκες σας όπως μπλέντερ Thermo◦Resist ανθεκτικό σε απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας για βελουτέ σούπες και smoothies, παρασκευαστή ανοίγματος φύλλου για πίτες, παρασκευαστή ζυμαρικών για φρέσκα μακαρόνια από αγνά υλικά, κρεατομηχανή για κιμά και λουκάνικα, λαχανοκόπτη για να προετοιμάζετε σαλάτες, παγωτομηχανή για πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό, μύλο αλέσεως για μπαχαρικά, καφέ ή παιδικές τροφές και πολλά άλλα.

Με τη κουζινομηχανή Kenwood δεν έχετε απλά ένα μίξερ στην κουζίνα σας αλλά τον απόλυτο βοηθό που θα σας απαλλάξει από τις δύσκολες και βαρετές εργασίες της κουζίνας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved