Όλα όσα είπε η Βίκυ Σταμάτη στην τελευταία της συνέντευξη πριν αποδράσει!(βίντεο)

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν υπό κράτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε τα ξημερώματα της Πέμπτης μεταξύ 01:00 και 05:00.

Όλα όσα είπε η Βίκυ Σταμάτη στην τελευταία της συνέντευξη πριν αποδράσει!(βίντεο)

Εικάζεται ότι η σύζυγος του Άκη Τζοχατζόπουλου, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, απέδρασε από το μπαλκόνι, καθώς η μπαλκονόπορτα του δωματίου της βρέθηκε ανοιχτή και από εκείνη την ώρα οι άνδρες της αστυνομίας διεξάγουν έρευνα.

Ο δικηγόρος της κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ανέφερε, πώς είχε μιλήσει μαζί της το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς να του αναφέρει το παραμικρό για την επικείμενη απόδρασή της. Το μόνο που του ανέφερε ήταν ότι προτιμάει να είναι κοντά στο παιδί της παρά να πεθάνει μέσα στο Δρομοκαΐτειο.

Πριν λίγες μέρες η Βίκυ Σταμάτη είχε δώσει την τελευταία της τηλεφωνική συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Γυναίκες», όπου είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Μεταξύ άλλων ανέφερε τις άσχημες συνθήκες κράτησής της, τον απίστευτο πόνο και σπαραγμό για τον γιο της που μεγαλώνει μακριά της, ενώ είχε καταγγείλει ότι κάποιος φύλακας του ιδρύματος την είχε ξυλοκοπήσει άγρια.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved