Έγκυος η Μαρία Μενούνος! Με το υπερηχογράφημα του μωρού το ανακοίνωσε στο Instagram!(εικόνα)

Τη μία στιγμή κάποιοι έλεγαν ότι η διάσημη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είναι έγκυος και την άλλη η ίδια το διέψευδε. Μάλλον όμως, είχε τους λόγους της!

Έγκυος η Μαρία Μενούνος! Με το υπερηχογράφημα του μωρού το ανακοίνωσε στο Instagram!(εικόνα)

Χθες βράδυ, μη μπορώντας να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της ανέβασε τη φωτογραφία από το υπερηχογράφημα του μωρού που σε πέντε μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της. Διανύοντας τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε το φύλο του μωρού της και το πόσο ευτυχισμένη είναι η ίδια και ο επί 15 χρόνια σύντροφός της, Κέβιν Αντεργκαρο!

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, η λαμπερή Μαρία, είχε δηλώσει πώς ο Κέβιν ήταν το πρώτο της αγόρι και το μοναδικό, από το γυμνάσιο, «Ο Κέβιν ήταν το πρώτο μου αγόρι. Στο γυμνάσιο, δεν μου επιτρεπόταν να βγαίνω με αγόρια και είχα υπακούσει σε αυτό. Έτσι, ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε ένας άντρας στη ζωή μου και η πρώτη που δεν άκουσα τον μπαμπά μου. Περάσαμε δύσκολα στην αρχή. Όταν, όμως, ο μπαμπάς γνώρισε καλύτερα τον Kev, όλα άλλαξαν και τώρα νομίζω πως τον αγαπά πιο πολύ από ό,τι εμένα!».

Στην ίδια συνέντευξη μιλούσε και για το θέμα «γάμος», λέγοντας πώς δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. «Μετά από δεκαπέντε και πλέον χρόνια μαζί, είμαστε παντρεμένοι στις καρδιές και το μυαλό μας, οπότε μια τελετή δεν μας φαίνεται και απαραίτητη. Όμως, όσο μεγαλώνουμε, αποκτά και αυτή μια σημασία. Όταν αποφασίσουμε να παντρευτούμε, θα σημαίνει πολύ περισσότερα από ό,τι πριν».

Με τη φράση «Πολύ περισσότερα» μάλλον αναφέρεται στην εγκυμοσύνη της που ούτε στο περιοδικό δεν αποκάλυψε. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από το υπερηχογράφημα του μωρού της που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπου μέσα σε λίγα μόλις λεπτά τα likes και οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν βροχή. Το σχόλιο που τη συνόδευε έγραφε: «Όχι, δεν είναι το μωρό κάποιου φίλου, είναι το γλυκό κοριτσάκι που σε πέντε μήνες εγώ και ο Κέβιν θα κρατάμε στην αγκαλιά μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αυτός είναι και ο λόγος που το μοιραζόμαστε μαζί σας!»!

--------------------------------------------------------------m

Υ.Γ Καλό μήνα σε όλους σας και καλή Πρωταπριλιά! Αν και πολύ θα θέλαμε να είναι αληθινό ένα τέτοιο γεγονός, δεν είναι καθώς πρόκειται μόνο για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο του Mothersblog!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved