Αυτός είναι ο γιος πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου. Πάει κάπου το μυαλό σας;(εικόνες)

Είναι ένα πανέμορφο αγόρι. Η εικόνα μιλάει από μόνη της, δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

Αυτός είναι ο γιος πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου. Πάει κάπου το μυαλό σας;(εικόνες)

Εκτός από ομορφιά όμως, έχει καλλιτεχνική φλέβα, ταλέντο και μυαλό! Κάνει διεθνή καριέρα και βραβεύτηκε για αυτήν. Όχι δεν σας λέμε κάποιο ψέμα λόγω Πρωταπριλιάς. Ο κούκλος της φωτογραφίας με ομορφιά Χόλιγουντ, είναι γιος πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου και τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό. Πάει κάπου το μυαλό σας; Αν όχι, ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψουμε το όνομα για να μην σας κρατάμε σε αγωνία.

Πρόκειται για το γιο της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία είναι πολύ περήφανη για εκείνον. Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι ταλαντούχος σκηνοθέτης και διαπρέπει στο Λος Άντζελες. Η τελευταία σκηνοθετική δουλειά του με τίτλο «The Red Sweater» απέσπασε τιμητική διάκριση. Δεν έχει κάνει μόνο αυτά όμως! Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ιδρύσει δική του εταιρία παραγωγής. Μία ταινία του με τίτλο «Birthday Surprise», αποκόμισε τις καλύτερες κριτικές πέρυσι στο Ελληνικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λος Αντζελες.

«Το πάθος μου είναι στην ελληνική ιστορία και στην ελληνική μυθολογία οπότε στο μέλλον θα ήθελα να κάνω ταινίες και έχω και κάποια σενάρια που τα δουλεύω τώρα. Όσον αφορά το να γυρίσω στην Ελλάδα αυτό είναι το όνειρο. Μακάρι να μπορέσω να κάνω τις ταινίες που θέλω στην Ελλάδα» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved