Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε την ημερομηνία τοκετού της

Όπως πάντα, κάθε κίνηση της Κέιτ Μίντλετον γίνεται παγκόσμια είδηση. Και αυτή την εβδομάδα ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν γίνει πρωτοσέλιδο για ένα πολύ συναρπαστικό λόγο.

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε την ημερομηνία τοκετού της

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία γέννησης του δεύτερου βασιλικού παιδιού τους. Όπως και με τη γέννηση του Πρίγκιπα Τζόρτζ η Δούκισσα θα γεννήσει ξανά στην ιδιωτική κλινική St Mary στο Paddington, του Δυτικού Λονδίνου.

Η ημερομηνία του δευτέρου τοκετού της αποκάλυφθηκε κατά την διάρκεια επίσκεψης που είχε με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Γουίλιαμ, στο κέντρο Stephen Lawrence το οποίο παρέχει εκπαίδευση και υποστήριξη σε νέους ανθρώπους.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kate-Middleton-Pink-Coat

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν τα ξένα μέσα, το δεύτερο μωρό αναμένεται να έρθει στις 25 Απριλίου, όπου ο πρίγκιπας Γεώργιος θα είναι 21 μηνών. Αν γεννηθεί όντως εκείνη την ημέρα, το βασιλικό μωρό θα γιορτάζει τα γενέθλιά του μαζί με διάσημα αστέρια του Χόλιγουντ όπως ο Τζιμ Κάρει, ο Αλ Πατσίνο, η Νταϊάν Κίτον και η Ρενέ Ζελβένγκερ.

Το νέο μικρό βασιλικό αγόρι ή κορίτσι θα γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Ταύρου. Από τη φύση τους οι Ταύροι είναι αξιόπιστοι, πιστοί και αρκετά συμπαθείς, χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν γάντι σε ένα γαλαζοαίματο μωρό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved