Διάσημοι γονείς μας δίνουν ιδέες για το πιο όμορφο παιδικό πάρτι γενεθλίων! (εικόνες)

Κάθε γονιός θέλει ό,τι καλύτερο για το παιδί του ακόμα και αν αυτό έχει να κάνει με το πάρτι για τα γενέθλιά του! Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ μοιράζονται στιγμιότυπα από τα πάρτι που ετοίμασαν για τα παιδιά τους και μας δίνουν υπέροχες ιδέες!

Διάσημοι γονείς μας δίνουν ιδέες για το πιο όμορφο παιδικό πάρτι γενεθλίων! (εικόνες)

Πάρτι στη φύση, πάρτι εμπνευσμένα από παιδικά και από ταινίες, πάρτι υπερπαραγωγή, η αλήθεια είναι οι οι σταρ του Χόλιγουντ τα έχουν δοκιμάσει όλα! Μπορεί στους αγαπημένους μας σελέμπριτι τα γενέθλια των παιδιών τους να τους κόστισαν μία μικρή περιουσία, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να πάρετε ιδέες για να διοργανώσετε και εσείς το τέλειο παιδικό πάρτι! Άλλωστε σημασία έχει η φαντασία, η ευρηματικότητα και φυσικά ή διάθεση!

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της μικρής Νορθ σε ένα παιδικό πάρτι αντίστοιχο του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της Αμερικής!

1kim

Η Τόρι Σπέλινγκ σε ένα από τα κατά καιρούς παιδικά πάρτι που έχει διοργανώσει για τα παιδιά της, διάλεξε θέμα Άγρια Δύση και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό...

1tory

...ενώ μία άλλη χρονιά, όταν ο γιος της Λίαμ έγινε 6 ετών, το θέμα ήταν εμπνευσμένο από την ταινία Star Wars!

1tory spelling

Η Μόλυ Σιμς για τα 2α γενέθλια του γιου της διοργάνωσε ένα πάρτι αφιερωμένο στον αγαπημένο ήρωα πολλών παιδιών, τον Curius George. Τις εντυπώσεις αδιαμφισβήτητα έκλεψε η τούρτα με το τεράστιο σοκολατένιο μαϊμουδάκι!

1molly

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, όταν ο γιος τους Κρουζ έγινε 5, τον έντυσαν ίδιο με τον ήρωα από το αγαπημένο του παιδικό!

1beckham

Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι-Ζ διοργανώνουν πάντα τα πιο όμορφα πάρτι για τι μικρή τους πριγκίπισσα. Όταν έγινε δυο έσβησε μία υπέροχη παραμυθένια ροζ τούρτα και ειδικοί animater της έκαναν face painting, ενώ όταν έγινε τριών η διάσημη μαμά της παρήγγειλε αποκλειστικά για την κόρη της μία πολύχρωμη και άκρως εντυπωσιακή τούρτα!

1be

Η Τίφανι Τίσεν διοργάνωσε για την κόρη της ένα παιδικό πάρτι με θέμα τις φράουλες, αφού τόσο η τούρτα όσο και η διακόσμηση είχαν όλα φράουλες!

1tif

Πριν λίγες μέρες η Ρέιτσελ Ζόι διοργάνωσε ένα πάρτι για το γιο της στο σπίτι της. Το ντεκόρ όπως μπορείτε να δείτε είναι άκρως εντυπωσιακό με πολλές κατασκευές ειδικές παιδιά! Πάρτε ιδέες!

1reachel
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved