Κέιτι Χολμς - Σούρι Κρουζ: Δείτε τι κάνουν μπροστά στον καθρέφτη! (εικόνα)

Η Κέιτι Χολμς διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και σπάνια μοιράζεται με τους θαυμαστές της στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά όμως έκανε μία εξαίρεση!

Κέιτι Χολμς - Σούρι Κρουζ: Δείτε τι κάνουν μπροστά στον καθρέφτη! (εικόνα)

Η διάσημη ηθοποιός έκανε την εμφάνισή της στο Instagram μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, αν και μέσα σε αυτούς τους τέσσερις μήνες, οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της είναι ελάχιστες. Η Σούρι είναι πια 8 ετών και είναι από τα πιο διάσημα παιδιά στον πλανήτη. Σε αρκετές κατά καιρούς συνεντεύξεις της, η Κέιτι Χολμς έχει δηλώσει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να έχει η κόρη της μία πιο «ιδιωτική ζωή» και όπως φαίνεται το έχει τηρήσει!

Μαμά και κόρη πριν λίγους μήνες μετακόμισαν σε ένα καινούριο σπίτι και έκαναν μία νέα αρχή. Η διάσημη ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ, μας είχε ξαφνιάσει με τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει με την κόρη της να βάφουν τους τοίχους του νέου τους σπιτιού, η οποία έκανε και το γύρο του διαδικτύου και μόλις χθες ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία με τη μικρή Σούρι.

1holmeees3

Οι δυο τους ποζάρουν στο φακό την ώρα που στέκονται μπροστά από έναν καθρέφτη και βάφονται! «GirlsTime», το σχόλιο της διάσημης μαμάς και όπως ήταν αναμενόμενο τα ξένα μέσα αναδημοσιεύουν τις τελευταίες ώρες τη σπάνια φωτογραφία μαμάς και κόρης!

1holmeees
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved