Ράιαν Ρέινολντς-Μπλέικ Λάιβλι: Ανακοίνωσαν το όνομα της κόρης τους!

Μπορεί να καθυστέρησαν, για τα δεδομένα του Χόλιγουντ τουλάχιστον, αλλά το έκαναν. Ο Ράιν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι ανακοίνωσαν και επίσημα το όνομα της κόρης τους!

Ράιαν Ρέινολντς-Μπλέικ Λάιβλι: Ανακοίνωσαν το όνομα της κόρης τους!

Οι δύο ηθοποιοί είναι από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ και το τελευταίο διάστημα απασχολούν πολύ τα μέσα μαζική ενημέρωσης. Πριν δύο μήνες ο Ράιν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι έγιναν γονείς και μέχρι και σήμερα δεν έχει δημοσιευτεί καμία της φωτογραφία της κόρης τους!

Το ζευγάρι διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην οικογενειακή τους ζωή και μέχρι χθες μυστήριο παρέμενε και το όνομα που έδωσαν στο μωρό τους. Μόλις μία εβδομάδα πριν, ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς είχε πει σε συνέντευξή του ότι δεν ήθελε να είναι αυτός που θα δώσει το όνομα της κόρης τους στο φως της δημοσιότητας, χθες όμως βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Today και το μυστήριο λύθηκε!

«Το όνομα της είναι Butternut Summer Squash» αστειεύτηκε αρχικά ο διάσημος ηθοποιός και αμέσως μετά παραδέχθηκε ότι είναι Τζέιμς!

Όπως είναι φυσικό η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή θέματα σε πολλά sites του εξωτερικού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved