Συνέντευξη: Η Νόνη Δούνια, η Σοφία Βογιατζάκη και η Δέσποινα Καμπούρη από την εκπομπή «Γυναίκες», μας μιλούν για τη σύγχρονη γυναίκα!

Σήμερα 8 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και βρήκαμε τις πιο κατάλληλες να μας μιλήσουν για αυτό!

Συνέντευξη: Η Νόνη Δούνια, η Σοφία Βογιατζάκη και η Δέσποινα Καμπούρη από την εκπομπή «Γυναίκες», μας μιλούν για τη σύγχρονη γυναίκα!

Η Νόνη Δούνια, η Δέσποινα Καμπούρη, η Σοφία Βογιατζάκη και η Έλενα Παπαβασιλείου, κάθε απόγευμα στις 16:30 για δύο ώρες, μας κρατάνε συντροφιά με την εκπομπή «Γυναίκες» στο κανάλι Ε.

1gynaikes

Μία εκπομπή με κεντρικό άξονα τη γυναίκα του σήμερα και ό,τι μπορεί να την αφορά. Μητρότητα, σχέσεις, μαγειρική και πόσα ακόμα κάθε μέρα στο Ε!

Με αφορμή τη μέρα της γυναίκας οι ταλαντούχες Νόνη Δούνια, Σοφία Βογιατζάκη και η δική μας Δέσποινα Καμπούρη μας μίλησαν για τη γυναίκα του σήμερα, για το ρόλο της μητρότητας και για το μήνυμα που θέλουν να στείλουν σε όλες τις γυναίκες που τις παρακολουθούν!

1noni

Η Νόνη Δούνια είναι ένα από τα πιο όμορφα και επιτυχημένα μοντέλα που έχουν περάσει από τον ελληνικό χώρο του μόντελινγκ. Έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τον Κυριάκο Μουρατίδη και έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδιά, τον Στάθη και την Ζαφειρία.

1. Όταν ακούς τη λέξη γυναίκα ποιες είναι οι πρώτες τέσσερις λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό;
Ομορφιά - Δύναμη - Φροντίδα - Ανεξαρτησία

2. Έχεις δύο παιδάκια! Πόσο αλλάζει η μητρότητα την καθημερινότητα μίας γυναίκας;
Την αλλάζει 100%! Αλλάζουν τα πάντα! Οι προτεραιότητές σου, ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα, τα πάντα! Βέβαια όταν το σκέφτεσαι συνειδητοποιείς ότι αλλάζει προς το καλύτερο και ότι μέσω της μητρότητας μία γυναίκα ολοκληρώνεται!

3. Τι θα συμβουλή θα έδινες στην κόρη σου σαν γυναίκα προς γυναίκα;
Θα της έλεγα να μη σταματάει να βάζει υψηλούς στόχους,να σέβεται πάντα τον εαυτό της και να μη συμβιβάζεται με τίποτα!

4. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις σε όλες τις γυναίκες που σας βλέπουν καθημερινά στην εκπομπή;
Θα ήθελα να τους πω ότι πρέπει να είναι περήφανες που είναι γυναίκες! Το φύλο μας έχει περάσει πολλά και εξακολουθεί να περνάει πολλά, είμαστε όμως φτιαγμένες για τα δύσκολα! Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

1sofia

Η Σοφία Βογιατζάκη είναι ένα πρόσωπο που μας κάνει πάντα να βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι! Είναι αισιόδοξη, έχει χιούμορ και μας μεταδίδει το γέλιο και την αισιοδοξία της!

1. Όταν ακούς τη λέξη γυναίκα ποιες είναι οι πρώτες τέσσερις λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό;
Μάνα - Γέννηση - Πληρότητα - Δημιουργία

2. Αν και έχουμε παλέψει πολύ για τα δικαιώματά μας, πολλές γυναίκες βιώνουν ακόμα και σήμερα έντονο ρατσισμό λόγω του φύλου τους. Έχεις νιώσει εσύ κάτι τέτοιο;
Ευτυχώς όχι! Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι κάποια πράγματα είναι στο χέρι σου και είναι και θέμα ανθρώπου. Εγώ σαν άνθρωπος δε θα άφηνα περιθώρια να με αντιμετωπίσει κάποιος διαφορετικά λόγω του φύλου μου και είμαι τυχερή που δεν μου έχει τύχει καμία τραβηγμένη κατάσταση.

3. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις σε όλες τις γυναίκες που σας βλέπουν καθημερινά στην εκπομπή;
Ότι είμαστε ένα είδος αυτόνομο και πολύ ανθεκτικό! Είμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣ και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα αρκεί να το θελήσουμε!

1despoina

Η δική μας Δέσποινα Καμπούρη έχει μία πολύ γλυκιά φυσιογνωμία και είναι από τις πιο έμπειρες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση. Αγαπάει με πάθος τη δουλειά της, τους φίλους της και φυσικά την οικογένειά της! Είναι μανούλα μίας υπέροχης κόρης που αποτελεί πηγή έμπνευσης για αυτήν!

1. Όταν ακούς τη λέξη γυναίκε ποιες είναι πρώτες τέσσερις λέξεις που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό;
Δύναμη - Ομορφιά - Αγάπη - Ζωή.

2. Πόσο αλλάζει η μητρότητα την καθημερινότητα μιας γυναίκας;
Νομίζω στον υπέρτατο βαθμό. Προσωπικά, η ζωή μου άλλαξε τελείως από τότε που έγινα μαμά. Άλλαξε η καθημερινότητά μου σε πρακτικά θέματα (πρωινό ξύπνημα, ωράριο εργασίας, καθημερινό μαγείρεμα), αλλά κυρίως άλλαξε ο χαρακτήρας μου. Πλέον, έχω γίνει πιο δεκτική, πιο συγκαταβατική, πιο υπομονετική. Και το πιο σημαντικό από όλα: Πλέον όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το παιδί μου. Το μόνο που θέλω ειναι να είναι υγιές και ευτυχισμένο. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

3. Τι συμβουλή θα έδινες στην κόρη σου σαν γυναίκα προς γυναίκα;
Να φροντίζει τον εαυτό της. Να είναι προσηλωμένη στους στόχους της, να είναι έμπιστη φίλη, καλή μάνα και καλή σύζυγος, μα ακόμη κι αν κάτι δεν πάει καλά να μην απογοητεύεται, να μη φοβάται να προχωράει μπροστά και να διεκδικεί αυτά που δικαιούται κι αυτά που αξίζει. Να είναι δίκαιη με τους ανθρώπους, να υπερασπίζεται τους αδυνάτους, να φροντίζει τα ζώα και να είναι πάντα αξιοπρεπής.

4. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις σε όλες τις γυναίκες που παρακολουθούν καθημερινά την εκπομπή;
Ότι η γυναίκα είναι ένα σπουδαίο πλάσμα και της αξίζει αγάπη και σεβασμός. Μια γυναικα οφείλει στον εαυτό της αυτοεκτίμηση!

5. Έχετε βιώσει ποτέ ρατσισμό σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου εξαιτίας του φύλου σου;
Όχι, ευτυχώς δεν έχω νιώσει ποτέ ρατσισμό μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved