Ομάδα Ντουθ: Κανένα παιδί δε φοβάται το διαφορετικό, αντιθέτως, γοητεύεται από αυτό...

Η Ομάδα Ντουθ παρουσιάζει το Πατατί, την ιστορία μιας Πατάτας που κάνει ένα μακρύ ταξίδι προκειμένου να συναντήσει και να σώσει τη φίλη της, η οποία θεωρήθηκε δηλητηριώδης και απελάθηκε πίσω στην Παταγωνία!

Ομάδα Ντουθ: Κανένα παιδί δε φοβάται το διαφορετικό, αντιθέτως, γοητεύεται από αυτό...

Η Μυρτώ Μακρίδη και η Ιωάννα Ραμπαούνη από την Ομάδα Ντουθ μιλούν στο Culturenow.gr για την ιστορία της Πατάτας, η οποία μας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να συνατήσουμε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των πολιτισμών τους, αλλά και τη σημασία της φιλίας και της αλληλεγγύης μεταξύ τους.

Συνέντευξη Αθηνά Πούλιου

Culturenowgr: H θεατρική παράσταση Πατατατί ξεκίνησε το ταξίδι της τον Μάιο για να συνεχιστεί και τη χειμερινή περίοδο στη σκηνή του θεάτρου 104. Θα μας πείτε λίγα λόγια για την ιστορία της παράστασης, ποιύς χαρακτήρες θα συναντήσουν τα παιδιά στο Πατατατί;

Ομάδα Ντουθ: Η ιστορία του Πατατατί είναι η ιστορία μιας πατάτας που αποφασίζει να κάνει το γύρο του κόσμου για να σώσει την καλύτερή της φίλη που τη στέλνουν πίισω στην πατρίδα της γιατί τη θεωρούν δηλητηριώδη. Σ' αυτό της το ταξίδι θα γνωρίσει πατάτες απο διαφορετικούς πολιτισμούς. Από την Ελλάδα μέχρι το Βόρειο Πόλο η πατάτα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει μια σοφή Κινέζα πατάτα που λατρεύει τις παροιμίες, μια Αφρικάνα πατάτα που χορεύει για να έρθει η βροχή, μια πατάτα από την Ισπανία που έχει το μυαλό της μόνο στο φλαμένγκο και πολλούς ακόμη διαφορετικούς χαρακτήρες.

Διαβάστε περισσότερα στο culturenow.gr

Δείτε επίσης:

http://www.culturenow.gr/35313/to-olympiako-moyseio-paei-sxoleio-sygxronoi-olympiakoi-paraolympiakoi-agwnes

http://www.culturenow.gr/35323/ta-ergasthria-animation-gia-paidia-toy-exile-room-taksideyoyn

http://www.culturenow.gr/35095/akyrwseis-parastasewn-sto-theatro-reks

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved