Αυτοί είναι οι 5 τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Το Αστέρι της Λιλιπούπολης»

Το Mothersblog κάνει δώρο στους παρακάτω  5 τυχερούς αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση , «Το Αστέρι της Λιλιπούπολης», για την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. 

Αυτοί είναι οι 5 τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Το Αστέρι της Λιλιπούπολης»

Οι τυχεροί είναι:

ΜΟΡΦΙΝΗ ΤΣΙΜΙΑΚΑΚΗ
ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ
ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΤΣΙΝΑ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΓΓΙΩΡΗ

Συγχαρητήρια!

Η δεύτερη παιδική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου για τη φετινή θεατρική περίοδο είναι «Το αστέρι της Λιλιπούπολης». Ένα έργο που ανήκει στον κύκλο παραμυθιών της Λιλιπούπολης αλλά είναι «πλημμυρισμένο» από καινούργια τραγούδια του Δημήτρη Μαραγκόπουλου. Η Ρεγγίνα Καπετανάκη και ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος αποφάσισαν ότι το μουσικό ταξίδι της Λιλιπούπολης με την παλαιά μορφή είχε πλέον ολοκληρώσει τον κύκλο του, έτσι αποφάσισαν ότι η ανανέωση, η αναδημιουργία και η ανατροπή ήταν αναγκαίες. Με αφετηρία το δεδομένου αυτό η Ρεγγίνα Καπετανάκη και ο Βασίλης Ρίσβας άρχισαν να επεξεργάζονται καινούργιες ιδέες και να δίνουν μορφή σε καινούργιους ήρωες σε ένα ξεχωριστό αστερισμό, τον «αστερισμό της Λιλιπούπολης».

------------Lilipoupolh mesa 3

Υπόθεση
Ο Μπρίλης, ένα ξεχωριστό αστέρι του Ουρανού, που γεννήθηκε χωρίς τη μια του αχτίδα, αποφασίζει να επισκεφτεί τη Γη. Φτάνοντας στην υπέροχη χώρα της Λιλιπούπολης, συναντά τα παράξενα πλάσματα που ζουν εκεί. Μετά από πολλές περιπέτειες, καταλήγει στη θάλασσα και γνωρίζεται με τον Αστερία και τον Μέμο, το χταπόδι. Η γνωριμία αυτή θα αποτελέσει την αφετηρία μιας ξεχωριστής φιλίας. Τα δύο πλάσματα του νερού τον υποδέχονται στον κόσμο τους, εκεί όπου ο Μπρίλης θα αποκτήσει συναρπαστικές εμπειρίες, ενώ στη συνέχεια τον βοηθούν να γυρίσει πίσω στον Ουρανό, μαζί μ΄ ένα υπέροχο δώρο που ο Αστερίας προσφέρει στον αγαπημένο φίλο του.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : Λόγω ακύρωσης της παράστασης του Σαββάτου 28/02/2015 ώρα 11:30, οι πέντε νικητές που έχουν αναδειχθεί από την κλήρωση της 27ης Φεβρουαρίου 2015 και κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση, θα παρακολουθήσουν την ίδια παράσταση την Κυριακή 01/03/2015 ώρα 11:30 στο Εθνικό Θέατρο (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα) υπό τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό ως ισχύει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved