Διαγωνισμός Mothersblog: «Η πιο τρυφερή μαμαδο-ιστορία»!

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο,  από τις μοναδικές στιγμές που ζει μια μανούλα με το μωρό της και που πάντα κρατά χαραγμένες μέσα στην καρδιά της. Καλές ή κακές. Δύσκολες ή εύκολες. Αυτές τις στιγμές ζητάμε να μοιραστείτε μαζί μας και μαζί με τις άλλες μανούλες, με αφορμή το μεγάλο πάρτι που θα κάνει το Mothersblog, τον Μάιο για τα γενέθλιά του!

Διαγωνισμός Mothersblog: «Η πιο τρυφερή μαμαδο-ιστορία»!

Ιστορίες που σημαίνουν κάτι για εσάς. Ιστορίες που άλλαξαν τη ζωή σας. Ιστορίες που κάνατε τη δύναμή σας τρυφερό χάδι. Ιστορίες για τα πρώτα του βήματα. Ιστορίες για τα πρώτα του κατορθώματα. Ιστορίες για τις δυσκολίες που περάσατε και για τις θυσίες που κάνατε για να το αποκτήσετε. Ιστορίες που θα δώσουν δύναμη σε άλλες μανούλες αλλά και σε γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδιά.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------MothersStoriez 2 - Αντίγραφο

Στείλτε μας την ιστορία σας, φωτογραφίες με το μωρό σας ή βίντεο και ζητήστε από τους φίλους σας να σας ψηφίσουν ενώ εσείς με τη σειρά σας μπορείτε να ψηφίσετε όποια άλλη ιστορία επιλέξετε εκτός από τη δική σας.

Στείλτε τις δικές σας ιστορίες ή ψηφίστε όποια σας αρέσει εδώ!

Μαμάδες οπλιστείτε με έμπνευση και ειλικρίνεια. Οι μαμαδίστικες ιστορίες σας, μπορούν να μαγέψουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved