Ο Rhett Krawitt ζητά να κάνετε στα παιδιά σας εμβόλια

Ο Rhett Krawitt δεν είναι πρόεδρος κάποιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Δεν είναι ούτε γιατρός ούτε πολιτικός. Ο Rhett Krawitt είναι ένας επτάχρονος που πάσχει από λευχαιμία.

Ο Rhett Krawitt ζητά να κάνετε στα παιδιά σας εμβόλια

Πριν από λίγες ημέρες, απηύθυνε δημόσια έκκληση να γίνουν μαζικοί εμβολιασμοί ενάντια στην ιλαρά, με αφορμή το τελευταίο δραματικό ξέσπασμα του λοιμώδους νοσήματος στις ΗΠΑ.

Ο επτάχρονος μίλησε ενώπιον της πενταμελούς επιτροπής της σχολικής περιφέρειας Reed Union του Σαν Φρανσίσκο, τονίζοντας τη σημασία των εμβολίων ενάντια στην ιλαρά.
Αμέσως μετά, η επιτροπή ψήφισε υπέρ (4-1) της προσπάθειας να απαγορευτούν οι εξαιρέσεις από εμβολιασμούς βάσει προσωπικών πεποιθήσεων στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

«Με λένε Rhett και νοιάζομαι», είπε ο γλυκύτατος επτάχρονος στην επιτροπή το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Ο ενθουσιώδης λόγος του κατάφερε να στρέψει και πάλι τα βλέμματα στο φλέγον ζήτημα της εξαίρεσης των παιδιών από υποχρεωτικούς εμβολιασμούς λόγω προσωπικών πεποιθήσεων των γονέων, το οποίο βέβαια απασχολεί ούτως ή άλλως τους Αμερικανούς εδώ και δύο μήνες, από τότε που εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα ιλαράς στη Ντίσνεϊλαντ τον περασμένο Δεκέμβρη.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved