Καιρός: Στην κατάψυξη η χώρα – χιόνια στην Αττική

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς με θυελλώδεις ανέμους και χιόνια αναμένεται από το απόγευμα της Κυριακής (08/02)

Καιρός: Στην κατάψυξη η χώρα – χιόνια στην Αττική

Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε όλες τις ορεινές, τις ημιορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής χώρας για τις επόμενες ημέρες.

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει για ακόμα μια φορά και τον ήλιο διαδέχονται τα χιόνια και οι καταιγίδες. Σε κλοιό κακοκαιρίας θα βρεθεί η Ελλάδα τις επόμενες ώρες με χιόνια και θυελλώδεις ανέμους και στην Αττική.

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις σε όλες τις ορεινές, τις ημιορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής χώρας, σημαντική πτώση θερμοκρασίας (8 με 10 βαθμούς) και θυελλώδεις άνεμοι που η ένταση τους κατά τόπους θα φθάνει τα 8 με 9 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.

Χιόνια μέχρι και στο Σύνταγμα
Για την Αττική τα περισσότερα χιόνια θα πέσουν από το απόγευμα της Δευτέρας (09/02) μέχρι αργά τη νύχτα. Τα μεγαλύτερα ύψη χιονιού αναμένονται στα ανατολικά και τα βόρεια του νομού, ωστόσο χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σχεδόν σε όλη την Αττική. Από την Τρίτη τα χιόνια θα περιοριστούν σημαντικά.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved