Λέλο & Στρουθ, Διαφορετικοί! Φίλοι ή Εχθροί; από την ομάδα Μαρμελάδα στο Ιδιόμελο

Για τέσσερις Κυριακές από τις 22 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 12 το μεσημέρι, η Ομάδα Μαρμελάδα θα παρουσιάσει στο Ιδιόμελο την παράσταση "ΛΕΛΟ & ΣΤΡΟΥΘ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ! ΦΙΛΟΙ Η ΕΧΘΡΟΙ;".

Λέλο & Στρουθ, Διαφορετικοί! Φίλοι ή Εχθροί; από την ομάδα Μαρμελάδα στο Ιδιόμελο

Η παράσταση είναι βασισμένη στο παραμύθι του βραβευμένου συγγραφέα παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας Φίλιππου Μανδηλαρά, "Λέλο και Στρουθ: Ένα αλλιώτικο αδελφάκι", εκδόσεις Πατάκη.

Συμμετέχουν τρεις ηθοποιοί, και συνοδεύεται από κούκλες, μάσκες και ζωντανή μουσική . Η συμμετοχή των παιδιών είναι ενεργή, καθώς παίζουν διάφορους ρόλους μαζί μας και μεταμορφώνονται με κοστούμια....

Η Ομάδα Μαρμελάδα δημιούργησε μια θεατρική παράσταση , εμπνεύστηκε από αυτά που ΔΕΝ γράφονται στο παραμύθι Ένα αλλιώτικο αδελφάκι και δημιούργησε μια πρωτότυπη συμμετοχική παράσταση που συμπληρώνει το παραμύθι, με ηθοποιούς, κούκλες, μάσκες και ζωντανή μουσική που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2, 5-8 χρονών, τα οποία παίζουν ενεργό ρόλο στο έργο.

Διαβάστε περισσότερα στο culturenow.gr

Δείτε επίσης:
http://www.culturenow.gr/34759/h-istoria-toy-kontorevythoylh-alliws-apo-thn-omada-tsokara-ston-kinhthra

http://www.culturenow.gr/34814/to-asteri-ths-lilipoypolhs-synexizetai-sto-ethniko-theatro

http://www.culturenow.gr/34843/o-karagkiozhs-ston-mpernte-kai-sth-skhnh-me-to-thiaso-skiwn-toy-tasoy-gewrgioy-kai-ton-takh-vamvakidh

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved