«Ήμουν τρομοκρατημένος στο ενδεχόμενο το μωρό μας να είναι αγόρι!» Ποιος διάσημος μπαμπάς το είπε; (εικόνες)

Είναι από τα πιο δημοφιλή και όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ και πρόσφατα έγιναν γονείς!

«Ήμουν τρομοκρατημένος στο ενδεχόμενο το μωρό μας να είναι αγόρι!» Ποιος διάσημος μπαμπάς το είπε; (εικόνες)

Ο διάσημος μπαμπάς πριν λίγες ημέρες ήταν καλεσμένος σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός! Αν και περιζήτητος εργένης μέχρι να γνωρίσει την όμορφη ηθοποιό σύζυγό του, η ιδέα του να κάνει οικογένεια ήταν πάντα στο μυαλό του. Αυτό όμως που τον φόβιζε όσο τίποτε άλλο τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, ήταν το ενδεχόμενο το μωρό τους να είναι αγόρι!

1blake

Για καλή του τύχη, ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι λίγο πριν μπει το 2015 έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού και όπως δήλωσε και ίδιος, ο ερχομός του τους έχει κάνει τρισευτυχισμένους! Ο διάσημος μπαμπάς ξάφνιασε τους παρουσιαστές της εκπομπής όταν δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμος για ένα αγοράκι. Ο λόγος; Οι αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια με τα αδέρφια του και τον ίδιο να καταστρέφουν το σπίτι , ήταν αρκετές! «Έχω τρεις μεγαλύτερους αδερφούς και θυμάμαι το σπίτι μας άνω κάτω, γεμάτο τρύπες, καταστρέφαμε τα πάντα γιατί ήμασταν σαν ζώα! Έτσι είναι τα αγόρια!»

1reynolds

Ο Ράιαν Ρέινολντς παραδέχτηκε έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, ενώ πρώτη προτεραιότητα για αυτόν και τη γυναίκα του Μπλείκ Λάιβλι είναι η ανατροφή της κόρης τους.

Το όνομα του μωρού δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, κάτι που έχει προκαλέσει σάλο στο εξωτερικό! Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε και για αυτό, λέγοντας ότι η κόρη τους έχει όνομα, απλά δεν είναι έτοιμοι ακόμα να το μοιραστούν!

1reynolds2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved