Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον εφτά μηνών γιο της (εικόνα)

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι από τις διάσημες μαμάς που δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της στα social media. Χθες όμως έκανε μία εξαίρεση!

Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον εφτά μηνών γιο της (εικόνα)

Η 39χρονη μουσικοσυνθέτης πριν εφτά μήνες έγινε για τέταρτη φορά μαμά με τη γέννηση του μικρού Αλκαίου. Όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, η καθημερινότητα με τρία παιδιά και ένα μωρό είναι πολύ απαιτητική, τόσο όμως αυτή όσο και ο σύζυγός της, ήθελαν όσο τίποτε άλλο ένα ακόμα παιδί.

Η μητρότητα για εκείνη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της και κάθε μέρα φροντίζει να περνάει αρκετές ώρες με τα παιδιά της. Η σχέση της διάσημης μαμάς με τα social media δεν είναι η καλύτερη. Μόλις πριν μερικούς μήνες δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και οι περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει μέχρι στιγμής είναι σχετικές με τη δουλειά της.

Χθες όμως, η Ευγενία Μανωλίδου έκανε μία εξαίρεση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τρυφερή στιγμή με το γιο της, Αλκαίο. Η μουσικός ανέβασε μία φωτογραφία όπου φαίνονται τα πατουσάκια του 7 μηνών γιου της και λίγο από το γαλάζιο ριγέ φορμάκι του!

1manwlidoy
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved