Γλώσσα του σώματος: Τι μαρτυρούν τα πόδια σου;

Το πώς κάθεται κάποιος ή το πώς κινεί τα πόδια του φανερώνει πολλά για το χαρακτήρα του, για τον τρόπο που σκέφτεται και φέρεται. Αναρωτιέσαι γιατί στο άρθρο αυτό εστιάζουμε στα πόδια;

Γλώσσα του σώματος: Τι μαρτυρούν τα πόδια σου;

Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησα να διαβάζω για τη γλώσσα του σώματος, δεν πίστευα ότι υπάρχουν πολλά να μάθω. Ειλικρινά, τώρα, πότε ήταν η τελευταία φορά που και εσύ εστίασες στα πόδια κάποιου και παρατήρησες το πώς τα τοποθετούσε και τον τρόπο που καθόταν; Εξάλλου είναι πολύ πιο εύκολο να θυμάσαι πρόσωπα ή μια συγκεκριμένη κίνηση, όχι όμως τον τρόπο που κάποιος στέκεται ή κάθεται. Η γλώσσα του σώματος των ποδιών δεν λέει ψέματα (το είπε και η Σακίρα!). Είναι ειλικρινής.

Τα πόδια είναι τα άκρα που είναι πιο μακριά από τον εγκέφαλο - και ως εκ τούτου, μακριά από την προσοχή των άλλων. Το πρόσωπο, αντίθετα, είναι το κέντρο της προσοχής κατά την αλληλεπίδρασή σου με τους άλλους. Στο πρόσωπο, που ανά πάσα στιγμή φανερώνει τα συναισθήματά σου (και τα μυστικά σου), εκεί έχεις μάθει να εστιάζεις και αυτό ξέρεις να καμουφλάρεις, συχνά φορώντας τη «μάσκα» που χρειάζεσαι για να περνάς τα μηνύματα που θέλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved