Ορφέας Παπαδόπουλος: Οφείλεις να μεταδίδεις την αλήθεια, όποια ηλικία και αν έχεις απέναντι σου

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ηθοποιός με συνεχή παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ύστερα από 1,5 χρόνο επιτυχίας με την παράσταση «Τοκ-Τοκ», φέτος καλείται να αντιμετωπίσει και το ιδιαίτερο κείμενο του Σάιμον «Ηλίθιοι», που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και μιλά στο culturenow.gr, για τις προεκτάσεις του έργου στην σύγχρονη πραγματικότητα.

Ορφέας Παπαδόπουλος: Οφείλεις να μεταδίδεις την αλήθεια, όποια ηλικία και αν έχεις απέναντι σου

Συνέντευξη Αναστασία Ρίζου

CultureNow: κ. Παπαδόπουλε, οι «Ηλίθιοι» το ιδιαίτερο και ενδιαφέρον έργο του Νιλ Σάιμον, ανεβαίνει φέτος στο «Αλίκη», σε μία εκδοχή για όλη την οικογένεια. Μιλήστε μας για την υπόθεση και τα διαχρονικά κοινωνικά της μηνύματα.

Ορφέας Παπαδόπουλος: Ένα έργο όντως για μικρά και μεγάλα παιδιά... Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν μια ανάλαφρη ρομαντική κωμωδία ... Αμέσως μετά, διακρίνεις με πόση ευστοχία και καυστικότητα ο συγγραφέας θίγει τα τεκταινόμενα της εποχής του και της κάθε εποχής. Θίγει θεμελιώδη ζητήματα του ανθρώπου για τη δύναμη που ασκεί ή του ασκείται. Τη σχέση του με το θείο, την τάση που έχει να υποτάσσεται στην εξουσία και το ελιξίριο του έρωτα που πάντα θα αναζητά.

Διαβάστε περισσότερα στο cutlurenow.gr

Δείτε επίσης:

http://www.culturenow.gr/34843/o-karagkiozhs-ston-mpernte-kai-sth-skhnh-me-to-thiaso-skiwn-toy-tasoy-gewrgioy-kai-ton-takh-vamvakidh

http://www.culturenow.gr/34814/to-asteri-ths-lilipoypolhs-synexizetai-sto-ethniko-theatro

http://www.culturenow.gr/34678/apokries-me-toys-akrovates-ths-tyxhs-sto-gyalino-moysiko-theatro

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved