Μίλα Κούνις: Δε θα πιστεύετε τι κάνει που δεν έκανε στο παρελθόν αφότου γέννησε!

Η Μίλα Κούνις αναμφισβήτητα είναι από τις πιο σέξι γυναίκες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Μίλα Κούνις: Δε θα πιστεύετε τι κάνει που δεν έκανε στο παρελθόν αφότου γέννησε!

Αν και δεν έχει πλούσιες καμπύλες, η παρουσία της κερδίζει τα βλέμματα των ανδρών. Μετά τη γέννηση του παιδιού της η δημοφιλής σταρ, αφού έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Κόναν Ο Μράιεν. Ντυμένη με ένα φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ η 31χρονη μανούλα αποκάλυψε τι κάνει πλέον από τότε που γέννησε το μωράκι της. Τι είναι αυτό; Φοράει σουτιέν!

«Πλέον οι άντρες με κοιτούν στο στήθος. Έτσι πλέον πρέπει να ντύνομαι διαφορετικά! Πρώτα απ΄όλα, πρέπει να φοράω σουτιέν και αυτό είναι μια ολοκαίνουργια εμπειρία για μένα, γιατί δεν φορούσα ποτέ!» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξέφρασε το παράπονό της και την ανησυχία της καθώς δεν είχε ποτέ μεγάλο στήθος.«Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ το μεγαλύτερο στήθος, καθώς ποτέ δεν το είχα. Γι΄αυτό και πάντα ντυνόμουν όπως μια κοπέλα που είναι... "φλατ". Και ξαφνικά με βλέπω με μεγάλο μπούστο και λέω "wow! Για δες εδώ!"Αυτό είναι εκπληκτικό για μένα. Είναι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος», πρόσθεσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved