Άστον Κούτσερ-Μίλα Κούνις: Παντρεύτηκαν;(βίντεο)

Χθες βράδυ, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου η Μίλα Κούνις ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις. Πιο όμορφη από ποτέ, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της!

Άστον Κούτσερ-Μίλα Κούνις: Παντρεύτηκαν;(βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η 57χρονη παρουσιάστρια, έδειξε στην όμορφη μαμά μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άστον Κούτσερ που έλεγε: «Καλή Χρονιά, με αγάπη οι Κούτσερς» και έπειτα την ρώτησε, «Μετά από αυτή τη φωτογραφία, είναι καθήκον μου, είμαι φίλη σου αλλά είναι καθήκον μου ως παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής να ρωτήσω αν έχετε παντρευτεί, γιατί αυτό το ποστ κάτι τέτοιο αφήνει να εννοηθεί.... Λέει Κούτσερς οπότε φαίνεται σαν να είστε παντρεμένοι»!

-------09876t 1

Η Μίλα Κούνις όμως δεν φάνηκε διατεθειμένη να απαντήσει και έμεινε σιωπηλή, τότε ήταν που η Ντε Τζενερις συμπλήρωσε, «Αυτό σημαίνει, ναι;»

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω», είπε η 31ος έτους Μίλα Κούνις. «Απλά το έβαλε στον πληθυντικό. Η κόρη μου έχει νόμιμα το επίθετό του, άρα υπάρχουν πολλοί Κούτσερ. Επίσης έχει και έναν αδερφό»

-------09876t 2

Με αυτό της το σχόλιο έλλειξε την κουβέντα εκεί, αφήνοντας τους πάντες να καταλάβουν ότι αποφεύγει την ερώτηση και ότι πολύ πιθανόν να έχουν παντρευτεί. Έπειτα εστίασε περισσότερο στη νέα της ζωή ως μαμά, αναφέροντας ότι της αρέσει ο καινούριος της ρόλος, ότι η Γουάιατ Ίζαμπελ μεγαλώνει γρήγορα και ότι ο Άστον Κούτσερ είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς.

Δείτε τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved