Βρέθηκε ο μικρός Μπεν; Οι νέες αποκαλύψεις συγκλονίζουν!

Οι νέες αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» έρχονται να αναπτερώσουν το ηθικό της οικογένειάς του μικρού Μπεν.

Βρέθηκε ο μικρός Μπεν; Οι νέες αποκαλύψεις συγκλονίζουν!

Η μητέρα και η αδερφή του Μπεν

------------------9ik 2

Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνισή του, Έλληνας επιχειρηματίας που ζει στο εξωτερικό, αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και ισχυρίζεται ότι ο μικρός Μπεν που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991, απήχθη από Ρομά.

------------------9ik 1

Όπως ανέφερε ο ίδιος, το 1996 βρέθηκε στη φυλακή για οικονομικούς λόγους. Εκεί γνώρισε κάποιον Ρομά, ο οποίος είχε στενή σχέση με τους απαγωγείς του Μπεν. Μάλιστα τότε του είχε εκμυστηρευτεί ότι αυτοί που απήγαγαν το μικρό αγόρι, το βρήκαν μόνο του στο δρόμο, το κοίμισαν και το έκρυψαν στην καρότσα φορτηγού κάτω από τα καρπούζια που πουλούσαν. Μ' αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να φύγουν από το νησί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

------------------9ik 6

Τη σημαντική αυτή πληροφορία επεξεργάζεται τώρα η αστυνομία του Γιορκσάιρ που ερευνά εκ νέου την υπόθεση μετά και την χρηματοδότηση των 700.000 λιρών που έλαβε από το Βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών.

------------------9ik 5

Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε τη σημαντική αυτή πληροφορία μετά από τη ζωντανή σύνδεση του «Τούνελ» με τον Άγγλο παραγωγό της εκπομπής «Κάλενταρ» Μαρκ Γουίτι, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου. Ο Άγγλος Δημοσιογράφος που ασχολείται για χρόνια με αυτή την υπόθεση, είχε απευθύνει μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

------------------9ik 4

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο ένας νεαρός που υποστήριξε πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν, όπως κάποια εκ γενετής σημάδια και τέθηκε στη διάθεση της οικογένειας του Μπεν, να δώσει δείγμα DNA.

Έκπληξη προκάλεσε και η παρέμβαση εκπροσώπου των Αθίγγανων που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στις νέες έρευνες που γίνονται από Βρετανούς και Έλληνες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved