Ο Ράιαν Ρέινολντς, προσπάθησε να θηλάσει την κόρη του!

Είναι ίσως το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε για την ζωή του ζευγαριού Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι, μετά την άφιξη της κόρης τους.

Ο Ράιαν Ρέινολντς, προσπάθησε να θηλάσει την κόρη του!

Η Μπλέικ Λάιβλι, η γυναίκα που έθεσε τον πήχη ψηλά στη μόδα και στο πώς πρέπει να ντύνεται μια έγκυος γυναίκα, στις αρχές του Δεκέμβρη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

---nbk

Όλοι περιμένουν πώς και πώς να γίνει η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μικρής Βάιολετ και ενώ ακόμη δεν έχει εμφανιστεί πουθενά φωτογραφία της, ο μπαμπάς Ράιαν, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People, αποκάλυψε κάποια πράγματα για το πώς είναι τώρα η ζωή του με ένα μωρό στο σπίτι.

-------------------o-piok

Ο 38χρονος ηθοποιός έκανε την πρώτη του σόλο εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης του στο φεστιβάλ Sundance Film Festival στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Όταν ερωτήθηκε για το πώς είναι να έχεις οικογένεια, ο πρωταγωνιστής του «The Proposal» αστειεύτηκε λέγοντας, «Πρέπει τώρα πια να κάνω όλα τα ήδη πραγμάτων. Μάλιστα προσπάθησα να τη θηλάσω κιόλας. Ήταν απογοητευτικό για το μωρό και τρομερά ενοχλητικό για εμένα!». Τέλος πρόσθεσε ότι «Είναι εκπληκτικό που μπορείς να είσαι εξουθενωμένος και χαρούμενος την ίδια στιγμή!» ενώ επίσης παραδέχτηκε ότι ένιωθε άβολα μακριά από τη σύζυγό του Μπλέικ και την κόρη του Βάιολετ.

Καλωσόρισατε στον υπέροχο κόσμο της γονεϊκότητας, Ράιαν και Μπλέικ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved