Εκλογές 2015: Έρχεται μεγάλη ανατροπή!

Ο φόβος έσβησε. Από το πρωί ο κόσμος προσέρχεται μαζικά στα εκλογικά κέντρα και ψηφίζει με το χέρι στην καρδιά, βάζοντας στην άκρη τα σενάρια τρόμου και την καταστροφολογία που επιχειρήθηκε από τα διάφορα κέντρα και παράκεντρα και ψηφίζοντας με γνώμονα την εθνική αξιοπρέπεια και των μέλλον των επόμενων γενεών.

Εκλογές 2015: Έρχεται μεγάλη ανατροπή!

Για πρώτη ίσως φορά μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974, οι Έλληνες θα αποδείξουν στους ξένους παράγοντες ότι στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν περνάνε εκβιασμοί.

Όλες οι ενδείξεις που έρχονται από τα κομματικά επιτελεία κάνουν λόγο για μεγαλειώδη ανατροπή που θα στείλει ηχηρό μήνυμα όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στο Βερολίνο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το σύστημα εξουσίας αντιστέκεται μέχρι και την τελευταία στιγμή, πλην όμως ο ελληνικός λαός δεν πέφτει πλέον στην παγίδα. Έχει καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να βγει η χώρα από το τέλμα και να μπει ένα φρένο στην συνεχιζόμενη φτωχοποίηση, είναι μια ισχυρή κυβέρνηση που θα μπορέσει να σταματήσει την επέλαση της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης.

Τη Δευτέρα το πρωί (26/01/2015), τα γεράκια των αγορών και οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών δεν θα έχουν απέναντί τους κάποιο κόμμα. Θα έχουν απέναντί τους την πλειοψηφία ενός λαού που ποδοπατήθηκε όσο κανείς άλλος.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών ανά περιφέρεια

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved