Διάσημη μαμά κάνει γυμναστική με την κόρη της! Ποια είναι; (βίντεο)

Αυτή η διάσημη μανούλα αγαπάει τη γυμναστική και το δείχνει με κάθε ευκαιρία!

Διάσημη μαμά κάνει γυμναστική με την κόρη της! Ποια είναι; (βίντεο)

Πριν ενάμιση χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, και τώρα διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η μέλλουσα μαμά διατηρείται σε άριστη φόρμα και πέρα από ένα μικρό φούσκωμα στην κοιλιά της, τίποτα δεν προδίδει ότι είναι έγκυος! Καθημερινά ανανεώνει τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες και είναι φανερό ότι δύο είναι οι αδυναμίες της! Η γυμναστική και η κόρη της!

Ο Άλεκ και η Χιλάρια Μπάλντουιν παντρεύτηκαν το 2012 και ένα χρόνο μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Κάρμεν! Ο 56χρονος ηθοποιός και η 30χρονη γυμνάστρια έχουν αδυναμία στην κόρη τους και συχνά ανεβάζουν στα μέσα κοινωνική δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο με τη μικρή τους πριγκίπισσα! Πριν ένα μήνα ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και λίγες μέρες αργότερα ότι το μωρό που περιμένουν είναι αγοράκι!

Η Χιλάρια Μπάλντουιν είναι γνωστή λάτρης της γιόγκα και της υγιεινής διατροφής. Καθημερινά μοιράζεται με τους θαυμαστές της μυστικά διατροφής και ασκήσεις. Αυτή τη φορά ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου με τη βοήθεια της κόρης της κάνει γυμναστική! Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved