Δείτε τη νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Η κοιλίτσα της μεγάλωσε αρκετά!(εικόνες)

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε να εμφανιστεί δημόσια από την τελευταία φορά που τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτή τη φορά επισκέφθηκε το Clore Art Room στο Barlby School στο δυτικό Λονδίνο.

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Η κοιλίτσα της μεγάλωσε αρκετά!(εικόνες)

Η 33χρονη Δούκισσα και σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ φόρεσε ένα ναυτικό Madderson London φόρεμα διακοσμημένο με ροζ ανθάκια στις στέπες και το στρίφωμα. Το φόρεμα αγκάλιαζε την κοιλίτσα της που με δυσκολία μπορούσε κανείς να διακρίνει, ότι πρόκειται για μια εγκυμονούσα γυναίκα 6 μηνών.

-789786

Η Κέιτ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου και συζήτησε με τους καθηγητές και τους συμβούλους για τη σημασία της θεραπείας μέσω της τέχνης στα σχολεία ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τα παιδιά, χαρίζοντάς τους δώρα.

-678
-678678

Η Δούκισσα και μαμά του 17 μηνών Πρίγκιπα George, είχε προγραμματίσει να κάνει τα εγκαίνια του Clore Art Room τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά η σοβαρή πρωινή αδιαθεσία που είχε καθημερινά, δεν της το επέτρεψε. Ωστόσο από τότε η υγεία της έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε και επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα.

-7896

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο με την Δούκισσα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Clore Art Room!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved