Ποια διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ «ανοίγει» εστιατόριο αποκλειστικά για παιδιά; (εικόνες)

Είναι από τις αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και πριν από περίπου ένα μήνα επιβεβαιώθηκαν η φήμες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί!

Ποια διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ «ανοίγει» εστιατόριο αποκλειστικά για παιδιά; (εικόνες)

Η διάσημη σταρ και ο εδώ και δύο χρόνια σύζυγός της, είναι από τα λατρεμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και οι παπαράτσι τους κυνηγούν για μία φωτογραφία τους! Οι τελευταίες φωτογραφίες της ηθοποιού που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και από ότι φαίνεται η εγκυμοσύνη αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα επόμενα επιχειρηματικά της σχέδια!

Η Τζέσικα Μπιλ προετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανοίξει ένα εστιατόριο με λιχουδιές ειδικά για παιδιά! Η διάσημη ηθοποιός εδώ και κάποιους μήνες ανεβάζει συνεχώς στο Instagram φωτογραφίες με πολύχρωμα γλυκά και φαγητά και μας δίνει μία «γεύση» από το μενού!

Το Au Fudge, όπως λένε το εστιατόριο, αναμένεται να ανοίξει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου στο Λος Άντζελες και όλοι περιμένουν τα εγκαίνια πως και πως!

Το μενού περιλαμβάνει...

...πιάτα εμπνευσμένα από τα χρώματα του ουράνιου τόξου

123abc
12abc
1abc

...λαχταριστά γλυκά

234abc
3abc

...κάθε λογής φαγητό

1b

...πρωτότυπες σαλάτες

2b

...γευστικά ροφήματα!

2c

Η Τζέσικα Μπιλ φαίνεται ότι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής! Σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό -το φύλο του οποίου ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί-,παίζει ή πρωταγωνιστεί σχεδόν κάθε χρόνο σε μία ταινία και κάνει επιτέλους ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved