Διάσημος 62χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας!(βίντεο)

Αυτό και αν ήταν έκπληξη. Η νέα χρονιά άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του 62χρονου πια, διάσημου ηθοποιού. Ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν, «The Late Show With David Letterman», όπου και ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη.

Διάσημος 62χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας!(βίντεο)

Ο διάσημος ηθοποιός είπε στον παρουσιαστή, «Είναι έγκυος. Είναι τριών μηνών έγκυος»! Ο σταρ δίχως να χάσει χρόνο ανακοίνωσε πώς η νέα του σύζυγος γυμνάστρια και ηθοποιός, περιμένει το πρώτο του παιδί και ότι πρόκειται σε μερικούς μήνες να γίνει πατέρας.

«Μου είπε μία μέρα πριν το γάμο ότι είναι έγκυος και ότι είναι αγόρι!», συμπλήρωσε ο 62χρονος αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς αν όλα πάνε καλά θα ονομάσουν το μωρό τους μόλις γεννηθεί , Έλιοτ Τσάρλι.

55ff569a4405ffe9e6b6a8bdb3a8a43db2f020a6

Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ, παντρεύτηκε με την 30χρονη Έμιλι Λίβιγκστον τον Νοέμβριο του 2014. Ο πρωταγωνιστής του Τζουράσικ Παρκ, έχει άλλους δύο γάμους στο ενεργητικό του, με την ηθοποιό Πατρίτσια Γκόουλ όπου έμειναν παντρεμένοι για έξι χρόνια και με τη διάσημη πάλι ηθοποιό Τζίνα Ντέιβις που έμειναν παντρεμένοι μόνο για 3 χρόνια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απόσπασμα από την εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved