Γνωστή ιστοσελίδα προβλέπει εξωσυζυγικά σκάνδαλα διασήμων που δεν πάει το μυαλό σας!

Η απιστία είναι ένας από τους λόγους που πολλά ζευγάρια χωρίζουν. Είτε είναι διάσημα είτε όχι. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ που γίνονται πρωτοσέλιδα στα ξένα περιοδικά.

Γνωστή ιστοσελίδα προβλέπει εξωσυζυγικά σκάνδαλα διασήμων που δεν πάει το μυαλό σας!

Τι γίνεται μεταξύ τους όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού τους; Η γνωστή ιστοσελίδα AshleyMadison.com που ασχολείται με τις εξωσυζυγικές σχέσεις προβλέπει εξωσυζυγικά σκάνδαλα για Kimye (Κιμ Καρντασιαν και Κεναι Γουεστ), Brangelina (Αντζελίνα και Μπραντ) και για Jay & Βee (Τζαι Ζ και Μπιγιονσέ)!

Οι συνεργάτες της ιστοσελίδας ρώτησαν 11.291 μέλη της στην Αμερική να προβλέψουν ποια διάσημα ζευγάρια είναι το πιο πιθανό να γίνουν πρωτοσέλιδα με τις εξωσυζυγικές τους αταξίες το 2015.

Σύμφωνα με τα μέλη AshleyMadison.com τα πιο πιθανά σκάνδαλα διασημοτήτων για το 2015 είναι:
Jay-Z και Beyoncé – 62.7%: Τους τελευταίους μήνες οι κουτσομπόλες γλώσσες μιλάνε για μαύρα σύννεφα στο γάμο τους. Οι ύποπτοι στίχοι τραγουδιών που μιλάνε για απιστία σε συνδυασμό με το άγχος ένα μικρό παιδί μπορεί να φέρει σε ένα γάμο, ο Jay και Μπέη είναι το νούμερο 1 στη λίστα των ζευγαριών που είναι πιθανότερο να κάνουν αταξίες το 2015!

Justin και Jessica – 51.9%: Αν και το ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε πρόσφατα ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί τα δεδομένα από τα περισσότερα από 30 εκατομμύρια μέλη της AshleyMadison.com δείχνουν ότι η πρώτη εξωσυζυγική σχέση συμβαίνει συνήθως πριν ή μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού του ζευγαριού. Τα μέλη της AshleyMadison.com προβλέπουν ότι το ζευγάρι θα γίνει πρτωτοσελίδο όταν είτε ο JT ή η Jesse αναζητήσουν κάτι να τους αποσπάσει την προσοχή από τις πάννες, καρότσια, κλάμματα κτλ.

Kim και ο Kanye – 46.3%: Παρά το γεγονός ότι η Kim δεν κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή των fans της στο Διαδίκτυο με τη διαβόητη φωτογράφηση της για το Paper θα σκέφτεται πως μπορεί να γίνει πρωτοσέλιδο αν μπορέσει να διαλύσει το γάμο της μέσα στο 2015. Η Kim όπως είναι γνωστό κατέχει το ρεκόρ για πολύ σύντομους γάμους και ο Kanye πιστεύει ότι καμιά γυναίκα δεν μπορεί να του αντισταθεί, τα μέλη της AshleyMadison.com προβλέπουν ότι ένα από τα δυο πιτσουνάκια μπορεί να αρχίσει να ξενοκοιτάζει το 2015!

Brad και η Angelina – 44.3%: Brangelina είναι το σούπερ ζευγάρι που πρόσφατα πήρε την μεγάλη απόφαση να παντρευτεί, έχει έξι παιδιά μαζί συνδυαστικά με τα συχνά ταξίδια για την ανθρωπιστική δράση της Άντζι, και το γεγονός ότι ο Μπραντ μένει μόνος να προσέχει τα παιδιά μπορεί να τον οδηγησουν να ψάξει για δράση εκτός έδρας.

Kourtney και Scott – 33.8%: Keeping Up With The Kardashians και την ερωτική τους ζωή είναι άθλος! Επί του παρόντος, υπάρχουν φήμες για το πόσο πιστός είναι ο Scott, και με την άφιξη του 3ο μωρού τα πράγματα δυσκολεύουν. Θεάθηκε να γλεντάει με τις αδελφές της γυναίκας του και όπως είναι γνωστό ο Scott είναι λάτρης του πότου και του χορού ενώ η Kourtney ήταν σπίτι με τα παιδιά!

"Οι εξωσυζυγικές σχέσει των Celebrity ποτέ δεν παραλείπουν να αιχμαλωτίζουν την προσοχή μας», λέει ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της AshleyMadison.com. " Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον/κάποιαν να αντισταθεί στην απιστία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved