Αποκλειστικό: Διάσημη ηθοποιός πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της επιβεβαίωσαν αποκλειστικά στο Us Weekly μόλις πριν λίγες ώρες ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Αποκλειστικό: Διάσημη ηθοποιός πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Το ίδιο περιοδικό είχε επιβεβαιώσει αποκλειστικά και πάλι, την πρώτη εγκυμοσύνη της 33χρονης ηθοποιού όπως και τον κρυφό της γάμο με τον συμπρωταγωνιστή της, τον Ιούνιο του 2013. Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη, την 12 μηνών Ότομ Τζέιμς.

Επαληθεύοντας τα όνειρά της και τις δηλώσεις που είχε κάνει το 2010 στην Huffington Post «Θα ήθελα πολύ να κάνω πολλά μωρά», η Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ, περιμένει το δεύτερο παιδάκι σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της Μπράιαν Χάλλισεϊ. Άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον επιβεβαίωσε την είδηση στο Us weekly λέγοντας, «Το ζευγάρι ανυπομονεί για το δεύτερο μωρό, που θα γεννηθεί στα μέσα αυτής της χρονιάς»!

1420682750 brian-hallisay-jennifer-love-hewitt-article

Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, που είναι επίσης ηθοποιός, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του NBC, «Love Bites» και μετά συναντήθηκαν και πάλι σε σετ γυρισμάτων στην τηλεοπτική σειρά «The client list» του Lifetime.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved