Αποκαλύφθηκε το φύλο και το όνομα του μωρού της Μπλέικ Λάιβλι και του Ράιαν Ρέινολντς!

Μόλις χθες σας αποκαλύψαμε ότι οι διάσημοι ηθοποιοί, Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς έγιναν γονείς, χωρίς όμως να αναφέρουμε ούτε το φύλο ούτε το όνομα καθώς δεν είχαν γίνει ακόμη γνωστά.

Αποκαλύφθηκε το φύλο και το όνομα του μωρού της Μπλέικ Λάιβλι και του Ράιαν Ρέινολντς!

Σήμερα όμως στο Us magazine, άγνωστη πηγή αποκαλύπτει όχι μόνο το φύλο του μωρού που γεννήθηκε λίγο πριν μπει η νέα χρονιά, αλλά και το όνομα που επέλεξε η πρώην πρωταγωνίστρια του Gossip Girl μαζί με τον σύζυγός της Ράιαν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα λοιπόν η 27χρονη ηθοποιός, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σε μαιευτήριο κοντά στο σπίτι που μένει με τον σύζυγό της, στο Westchester της Νέας Υόρκης. Αυτό κοινοποιήθηκε μέσα από έναν λογαριασμό στο Twitter και όπου εντελώς μυστηριωδώς διαγράφηκε.

Παρόλα αυτά όμως, τόσο το φύλο όσο και το όνομα που επέλεξαν οι διάσημοι γονείς έγινε viral καθώς όλα τα μέσα το αναπαρήγαγαν. Το όνομα που ακούγεται είναι το Βάιολετ, κάτι που το Us magazine διαψεύδει καθώς ισχυρίζεται πώς το tweet ήταν ψεύτικο.

Οι μόνες πραγματικές δηλώσεις ωστόσο ήρθαν από φίλο της οικογένειας που μίλησε στο Us magazine,«Μπορεί το μωρό να ήρθε νωρίς αλλά τόσο αυτό όσο και η μαμά του, είναι υγιέστατοι»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved