Κέιτ Χάντσον: Δείτε τι ανεβάζει στο Instagram μετά το χωρισμό της! (εικόνες)

Μπορεί να είχαμε δει πριν από λίγες ημέρες την Κέιτ Χάντσον με τον αρραβωνιαστικό της στα γενέθλια της μητέρας της, αυτό όμως δεν σήμαινε ότι ήταν ζευγάρι.

Κέιτ Χάντσον: Δείτε τι ανεβάζει στο Instagram μετά το χωρισμό της! (εικόνες)

Συγκεκριμένα οι δυο τους είχαν πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της ηθοποιού, έχουν πολύ καλή σχέση καθώς το 3χρονο παιδάκι τους τους ενώνει.

Η 35χρονη ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά το χωρισμό της, ανεβάζει πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Θα αναρωτηθείτε τι απεικονίζουν. Εμείς θα σας λύσουμε την απορία καθώς παρακάτω θα δείτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες της δημοφιλούς ηθοποιού.

Στις δύο από αυτές είναι η ίδια σε παιδική ηλικία με την μητέρα της και τα αδέλφια της και στην άλλη έχει βγάλει την πατούσα τη δική της και του 3χρονου πρίγκιπά της. Μάλιστα η ίδια σχολίασε από κάτω το εξής: «Κοιτώντας το παιδί μου ενώ κοιμάται διαπιστώνω πόσο γρήγορα μεγαλώνει. Τα πόδια του γίνονται μεγαλύτερα όσο περνούν οι ημέρες». Όπως ήταν φυσικό τα likes ήταν χιλιάδες από τους θαυμαστές της και στις 3 φωτογραφίες ενώ δέχθηκε και εκατοντάδες σχόλια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved