Μήπως είναι αυτός τελικά ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι;

Υπήρχε μια φήμη γύρω από την πριγκίπισσα Νταϊάνα και για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του Χάρι, που μπορεί να έχουν μόλις επιβεβαιωθεί.

Από όλες τις άθλιες φήμες για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και για τη ζωή της, ίσως αυτή η φήμη ήταν σίγουρα η πιο αμφιλεγόμενη: ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν ήταν ο πατέρας του δεύτερου παιδιού της, του Χάρι.

Οι φήμες σχετικά με την πατρότητα του πρίγκιπα Χάρι για πρώτη φορά άρχισαν να κυκλοφορουν το 1994, όταν έγινε γνωστή η σχέση της μητέρας του με τον πρώην αξιωματικό του παλατιού Τζέιμς Χιούιτ. Παρά το γεγονός ότι ο 56χρονος άνδρας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς αυτούς για πάνω από μια δεκαετία, επιμένοντας ότι η σχέση του με την Νταϊάνα ξεκίνησε όταν ο Χάρι ήταν δύο χρονών, εμφανίζεται τώρα να υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να είναι ο πατέρας του Πρίγκιπα.

Ο Τζόν Κόνγουεί, συγγραφέας του West End - Αλήθειες, Ψέματα, Νταϊάνα,του αμφιλεγόμενου θεατρικού έργου με θέμα την εκλιπούσα πριγκίπισσα Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς του παραδέχτηκε προσωπικά τη σχέση του με την Νταϊάνα και ότι είχε ξεκινήσει 18 μήνες πριν γεννηθεί ο Χάρι.

Ο Τζέιμς, ο ήρωας του θεατρικού έργου, στην επίμαχη στιγμή φαίνεται να λέει σε δημοσιογράφο: «Η Νταϊάνα και εγώ είχαμε σχέση περισσότερο από ένα χρόνο πριν από τη γέννηση του Χάρι. Τώρα αυτό δεν αποδεικνύει ότι είμαι ο πατέρας του. Είναι απλά μια αλήθεια που ενοχλεί!».

Από την άλλη πλευρά ωστόσο, η Πένι Τζούνορ η συγγραφέας μιας νέας βιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι, αναφέρει στο βιβλίο της για ένα αρνητικό τεστ DNA που πραγματοποιήθηκε το 2003 με μια τρίχα του Χάρι. «Αν ο Χάρι είχε αποδειχθεί ότι είναι ο γιος του Τζέιμς Χιούιτ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα το γνωρίζαμε», είπε.

*Το θεατρικό που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Νέα Υόρκη θα ανέβει στο θέατρο Charing Cross στις 9 Ιανουαρίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved