Ιδέα για πάρτι αγοριού σε πίστα cart!

Σκεφτείτε πόσο πολύ θα χαρεί ο γιος σας (ηλικίες 6-12) αν του προτείνετε να κάνετε το πάρτι του σε πίστα cart! Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές πίστες καρτ και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπορέσετε να βρείτε μία κοντά στο σπίτι.

Ιδέα για πάρτι αγοριού σε πίστα cart!

Αν όχι, μην ανησυχείτε. Ακόμα και αν είναι μακριά από τους φίλους του παιδιού σας, θα είναι τόσο ενθουσιασμένα για ένα τέτοιο πάρτι που τελικά θα πείσουν τους γονείς τους να βρεθούν εκεί.

Θα χρειαστεί να κάνετε τα παρακάτω:

  • Προσκλήσεις μπορείτε να κάνετε σε σχήμα καρτ και να γράψει το παιδί μέσα ποιους θέλει να καλέσει. Θα τις μοιράσει το ίδιο σε ένα διάλειμμα του σχολείου ή πηγαίνοντας στα σπίτια των παιδιών που έχει καλέσει.
  • Αφού συνεννοηθείτε με τον υπεύθυνο της πίστας καρτ, θα πρέπει να καταλάβετε συγκεκριμένο χώρο μακριά από τα... πιτ και τον αγωνιστικό χώρο ώστε να στήσετε ένα μικρό μπουφέ για αναψυκτικά και χυμούς αλλά και για τα σνακ που θα σερβίρετε. Τον συγκεκριμένο χώρο μπορείτε να τον διακοσμήσετε με ασπρόμαυρες σημαίες τερματισμού, μεγάλα πόστερ με καρτ και αυτοκίνητα που λατρεύουν τα αγοράκια αλλά και με πλαστικά κράνη και τιμόνια πλαστικά που κατά τη διάρκεια του πάρτι τα μικρά θα φοράνε και θα παίζουν.
  • Κανονίστε με τον υπεύθυνο του καρτ όλα τα παιδάκια που είναι καλεσμένα να συμμετάσχουν με την ανάλογη στολή ώστε να προστατευτούν από ενδεχόμενο τραυματισμό σε αγώνα καρτ. Ο καλύτερος θα πρέπει να κερδίσει έπαθλο που θα ορίσετε εσείς. Μπορεί να είναι κάτι πολύ φθηνό και αναμνηστικό.
  • Για τον μπουφέ παραγγείλτε ή φτιάξτε μόνες σας καναπεδάκια και πάρτε αρκετά αναψυκτικά γιατί τα παιδάκια θα τρέχουν συνεχώς και θα παίζουν και είναι σίγουρο ότι θα θέλουν να πίνουν συνέχεια κάτι δροσιστικό.
  • Για τούρτα, παραγγήλτε μία που να έχει το σχήμα του καρτ με έναν οδηγό. Θα ξετρελαθεί ο μικρούλης σας.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved