Αυτοί είναι οι δύο τυχεροί που κέρδισαν την κουζινομηχανή Classic Chef KENWOOD KM 355 GREEN.

Η Kenwood και το Mothersblog.gr έκαναν δώρο σε δύο αναγνώστριές του την Κουζινομηχανή Classic Chef KENWOOD KM 355 GREEN.

Αυτοί είναι οι δύο τυχεροί που κέρδισαν την κουζινομηχανή Classic Chef KENWOOD KM 355 GREEN.

Οι τυχερές είναι οι:

Ειρήνη Βρανά
Κωνσταντίνα Φρουζάκη

Συγχαρητήρια!

Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία σύγχρονη κουζίνα. Εάν θέλετε να συμμετέχετε στην κλήρωση, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί. Καλή σας επιτυχία!

Κουζινομηχανή Classic Chef KENWOOD KM 355 GREEN είναι λευκού χρώματος από συμπαγές αλουμίνιο με πράσινες λεπτομέρειες, έχει πανίσχυρο ηλεκτρονικό μοτέρ ισχύος 800W με πλήρη ισχύ από την minimum ταχύτητα, με τεράστια αντοχή, μοναδική πλανητική κίνηση των αναδευτήρων για τέλειες αναμείξεις. Επίσης έχει καπάκι μπολ 31227 που προστατεύει από το πιτσίλισμα, μπoλ χωρητικότητας 4,6 λίτρων, 3 υποδοχές για την τοποθέτηση πάνω από 30 εξαρτημάτων, 3 αναδευτήρες (συρμάτινο χτυπητήρι, αναδευτήρας σχήματος 'Κ' και γάντζος ζύμης) και μία σπάτουλα. Μαζί θα πάρετε δωρεάν ένα εκπληκτικό βιβλίο με περισσότερες από 180 συνταγές με την χρήση ενός κουπονιού και 5 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ με την συμπλήρωση της ειδικής φόρμας που βρίσκεται επάνω στην συσκευασία. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι (ΜxΠxΥ): 39 x 23,5 x 29cm.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved