Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Μάριος Αθανασίου!

Ο Μάριος Αθανασίου, έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και είναι πια γεγονός. Η σύντροφός του, Μάρθα Αμαξοπούλου, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι την προηγούμενη εβδομάδα και κατάφεραν να κρατήσουν μυστική τόσο την γέννα όσο και την εγκυμοσύνη.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Μάριος Αθανασίου!

Το περιοδικό Οκ αν και επικοινώνησε μαζί του, ο ίδιος δεν σχολίασε τίποτε, καθώς θέλησε να κρατήσει τη χαρά του για εκείνον και την σύντροφό του. Ο πρωταγωνιστής του σήριαλ «Συμμαθητές» έχει έναν γιο, τον 8χρονο Αλέξανδρο, με την επίσης ηθοποιό Μαρία Σολωμού.

Η σύντροφός του Μάρθα, με την οποία είναι μαζί περίπου δυόμισι χρόνια, δουλεύει ως φωτογράφος και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Σε συνέντευξή του πριν μερικούς μήνες στο Πρώτο Θέμα είχε δηλώσει για το δεύτερο παιδί στη ζωή του, «Ήταν πραγματικά κάτι που δεν το περιμέναμε. Ο προγραμματισμός στο παιδί είναι δύσκολος, εκτός κι αν καταφέρεις να έχεις μια σχέση από μικρός, να είσαι, π.χ., με κάποια γυναίκα για αρκετό καιρό και να το αποφασίσεις. Νιώθω έτοιμος για αυτό, όχι σε επίπεδο οργάνωσης, αλλά σε συναισθηματικό. Όταν ξεκινάς μια οικογένεια, θέλεις να την κρατήσεις μέχρι το τέλος. Νομίζω πως αυτό είναι και το σωστό. Έτσι ακριβώς ήταν και με τη Μαρία (σ.σ. Σολωμού), άσχετα αν η κατάληξη δεν ήταν η ίδια. Μπορεί να χωρίσαμε, αλλά δεν είχα βάλει τελεία στο θέμα του παιδιού, ούτε είχα καμία άσχημη ανάμνηση από αυτό. Αντίθετα, ήμουν ευτυχισμένος και ένιωθα ευλογημένος για αυτή την αίσθηση, την εμπειρία και τη διαδικασία του να μεγαλώνω κάποιον άνθρωπο και να τον αγαπάω ανιδιοτελώς!».

Εμείς θα τους ευχηθούμε να τους ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved