Φήμες ή αλήθεια; Γνωστή ηθοποιός υιοθέτησε 12χρονο κοριτσάκι! (εικόνες)

Αρκετές γυναίκες σε όλον τον κόσμο έχουν σκεφτεί να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Είτε εκείνες έχουν κάνει ήδη δικά τους παιδιά είτε δεν μπορούν να κάνουν και στρέφονται σε αυτήν την επιλογή. Η εικονιζόμενη είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς. Τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει υιοθετήσει ένα 12χρονο κοριτσάκι. Μην ξεχνάμε ότι ειδικά στο εξωτερικό πολλές διάσημες, ανάμεσά τους η Αντζελίνα Τζολί κι η Σαρλίζ Θέρον, έχουν υιοθετήσει παιδάκια, ανεξαρτήτως από τη δική τους οικογένεια.

Τι συμβαίνει όμως με την πασίγνωστη ηθοποιό; Έχει υιοθετήσει; Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εκφράσει την επιθυμία της να προβεί σε μία τέτοια κίνηση. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, η 35χρονη ηθοποιός έγινε η μητέρα του κοριτσιού τον περασμένο Οκτώβρη.

Τι απαντά όμως ο μάνατζέρ της Rosario Dawson; «Είναι μία επιθυμία της, καθώς εκείνη είχε ''υιοθετηθεί'' κατά κάποιο τρόπο από τον πατριό της, όταν ο βιολογικός της πατέρας τις εγκατέλειψε με την μητέρα της (εκείνη μάλιστα ήταν 1 ενός)». Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η ίδια η ηθοποιός θα προβεί σε κάποιες δηλώσεις για αυτό το θέμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved