Δ.Γιαννακόπουλος: Έμπρακτη στήριξη στην τροχαία Αττικής Οδού!

Με μία σημαντική δωρεά για την ενίσχυση του εξοπλισμού της Τροχαίας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος της Αττικής Οδού, ο Αντιπρόεδρος και Αν. Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε συνέχεια στην προσφορά της εταιρείας στην ελληνική κοινωνία.

Δ.Γιαννακόπουλος: Έμπρακτη στήριξη στην τροχαία Αττικής Οδού!

Παρουσία του Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχου Δ. Παπαναγιώτου, και του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας της Αττικής Οδού, Αστυνόμου Β΄ Ε. Κουντρομιχάλη, ο κ. Γιαννακόπουλος παρέδωσε 55 φωσφορούχα αντιανεμικά μπουφάν, για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και τη διευκόλυνση του έργου των αστυνομικών.

Ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακόπουλο, προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα. «Καταλαβαίνετε τον επίπονο αγώνα που κάνουμε, για να είμαστε παρόντες, κοντά στον πολίτη και να τον βοηθάμε», ανέφερε μεταξύ άλλων. «Σας στηρίζουμε, για να μας στηρίζετε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος, εκφράζοντας συγχαρητήρια και ευχαριστίες ως πολίτης, για το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved