Ιάσονας Μανδηλάς: Γνωρίστε τον γόη από το σήριαλ «Συμμαθητές»!

Τον είδαμε για πρώτη φορά στο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές» μέσα από τον ρόλο του Κυριάκου, του γόη λυκειόπαιδου. Όλοι κάθε μέρα συζητούν για αυτό το πολλά υποσχόμενο παιδί. Ποιος είναι όμως ο Ιάσονας Μανδηλάς;

Ιάσονας Μανδηλάς: Γνωρίστε τον γόη από το σήριαλ «Συμμαθητές»!

Ο Ιάσονας είναι ένας εικοσιδιάχρονος, τρελός, αυθόρμητος, υπερβολικός, γκρινιάρης, τελειομανής, ονειροπόλος καλλιτέχνης. Πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στίβου, λάτρης των extreme sports, εθισμένος με την μουσική και το φαγητό. Έχει ζήσει σε Ελλάδα, Λουξεμβούργο και Αγγλία, όπου και σπούδασε musical theater, και λατρεύει το σινεμά, τα ποπ κορν και την πολύωρη (σε ανησυχητικό σημείο) ηλιοθεραπεία.

513 62ab4f4a 2

Γνωρίστε όμως καλύτερα τον Ιάσονα, μέσα από την αποκλειστική του συνέντευξη στο Mothersblog.gr.

Συνέντευξη Μαργαρίτα Νικολάου

Πώς από τις σπουδές πάνω στο musical theater και τον χορό βρέθηκες στην τηλεόραση;
Καλή ερώτηση! Βασικά, δεν έχω ιδέα, όσο αστείο και αν ακούγεται αυτό. Μία μέρα είχα ένα μήνυμα στο λογαριασμό μου στο Facebook από τον Λευτέρη Ελευθερίου ότι με ψάχνουν από τον Antenna και λίγη ώρα μετά είχα τηλέφωνο τους. Δεν είχα καταλάβει στην αρχή γιατί ακριβώς με θέλανε, μάλλον θα έφταιγε ότι ήμουν σε διακοπές και με 40 πυρετό, και 10 μέρες αργότερα αφού έκανα μια μικρή οντισιόν στο στούντιο της Φίνος Φιλμ με τον κύριο Βασίλη Θωμόπουλο με ενημέρωσαν ότι στις επόμενες μέρες θα ξεκινάγαμε γυρίσματα. Από ότι καταλαβαίνετε όλα έγιναν πολύ γρήγορα για να συνειδητοποιήσω ακριβώς πως βρέθηκα εκεί. Πάντως ¨φήμες λένε¨ ότι ο πρώην συμμαθητής μου και πλέον συνεργάτης μου Ρένος Ρώτας είχε βάλει και αυτός το χεράκι του για να με πάρουν στους ¨Συμμαθητές¨, αφού με είχε προτείνει στον κύριο Θωμόπουλο, πάνω σε μία συζήτηση που είχαν, πριν μάθει ότι με έψαχναν.

Είναι η πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση;
Σαν ηθοποιός ναι! Ελπίζω μόνο να μην είναι και η τελευταία. Βέβαια εμφανίσεις στην τηλεόραση έχω κάνει αρκετές, σαν χορευτής-χορογράφος όμως, σε video clip καλλιτεχνών όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Άννα Βίσση, Ελένη Φουρέιρα, Demy, Κρυσταλλία και Ήβη Αδάμου.

565394 1

Πώς νιώθεις που συνεργάζεσαι με μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών όπως είναι ο Κρατερός Κατσούλης, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Μαριάννα Τουμασάτου κα;
Υπερβολικά αγχωμένος και υπερβολικά χαρούμενος την ίδια στιγμή! Κάθε φορά που έχω κάποιο γύρισμα μαζί τους προσπαθώ να είμαι ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένος, ήρεμος και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ακόμα και τώρα μου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι αυτοί είναι οι συνεργάτες μου.

Στη σειρά κάνεις τον ζεν πρεμιέ, γόη συμμαθητή των άλλων παιδιών, που πάντα θέλει να είναι στο επίκεντρο και να έχει και το ωραιότερο κορίτσι; Πες μας λίγα λόγια παραπάνω για τον ρόλο σου;
Ο Κυριάκος είναι ένας πολύ δύσκολος χαρακτήρας, είναι κατά βάση εγωιστής και τα θέλει όλα δικά του. Είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος δεν είναι κακός αλλά αισθάνεται ότι μόνο με αυτό τον τρόπο συμπεριφοράς θα μπορέσει να είναι στο επίκεντρο. Θα κάνει τα πάντα για να έχει αυτό που θέλει και η αποτυχία μπορεί να τον φτάσει στα όρια του. Ο Κυριάκος θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα το κακό παιδί της παρέας αλλά τα πράγματα με τη Σοφία δεν θα είναι τόσο απλά για αυτόν.

Η σειρά Συμμαθητές του ΑΝΤ1 έχει φτάσει ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, ήταν κάτι που περίμενες;
Δεν ήξερα τι να περιμένω. Από το ελάχιστο διάστημα που βρίσκομαι σε αυτό το χώρο έχω καταλάβει ότι είναι πολύ δύσκολο να ψυχολογήσεις το κοινό και αν η δουλειά που ετοιμάζεις θα αρέσει ή όχι. Βέβαια η συνεργασία με ένα team που έχει δοκιμαστεί ξανά και ξανά στο χώρο της τηλεόρασης μου έδινε μια σιγουριά και μια ασφάλεια, αλλά ποτέ τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι το προϊόν να παραδοθεί στα χέρια του κοινού.

513 62ab4f4a 1

Σε αναγνωρίζουν στο δρόμο; Και αν ναι τι σου λένε;
Ναι, υπάρχουν άτομα που με αναγνωρίζουν αλλά κανένας δεν με έχει πλησιάσει ακόμα. Θεωρώ ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, ο Κυριάκος είναι ένας ρόλος πολύ αντιπαθητικός. Αυτό το καταλαβαίνω όταν ακούω σχόλια που γίνονται του τύπου ¨Έλα μωρέ καλούλης φαίνεται¨ όταν περπατάω στο δρόμο, γιατί όπως όλοι θα σας πούνε κατά βάθος εγώ είμαι το πραγματικό φλωράκι της υπόθεσης!

Τι θα επέλεγες μεταξύ του Χορού, του τραγουδιού και της υποκριτικής;
Έχω δηλώσει ότι θα μισήσω το άτομο που κάποια στιγμή στη ζωή μου θα με κάνει να διαλέξω ανάμεσα από αυτά τα τρία. Και τα τρία είναι τόσο σημαντικά για τη ζωή μου και την καθημερινότητα μου, τα έχω ανάγκη για τη σωματική μου και ψυχική υγεία, με κρατάνε σε ισορροπία.

Θα σε δούμε κάπου αλλού τηλεοπτικά ή θεατρικά;
Ναι! Από τις 6 Δεκεμβρίου και για 2 μήνες θα έχω τη χαρά να είμαι στο θέατρο Παλλάς στο musical "H Μελωδία της Eυτυχίας" σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου και παραγωγή της Live2. Θα έχω την ευκαιρία να ενσαρκώσω το ρόλο του ταχυδρόμου Ρολφ, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δείτε τους Νάντια Κοντογεώργη, Άκη Σακελλαρίου, Ζέτα Δούκα, Αργύρη Αγγέλου, Μαρία Γράμψα και την Λιζλ, την κοπέλα μου, θα ενσαρκώσει η Άννα Φιλιππάκη. Τις χορογραφίες και την ενορχήστρωση τις έχουν αναλάβει η Άννα Αθανασιάδη και ο Γιάννης Αντωνόπουλος αντίστοιχα. Τηλεοπτικά ωστόσο δεν έχω συζητήσει τίποτα άλλο, αυτό που με νοιάζει είναι να μείνω συγκεντρωμένος στους Συμμαθητές και να ζήσω αυτό το υπέροχο ταξίδι μέχρι τέλους.

Δείτε παρακάτω βίντεο από το «πάθος» του, που δεν είναι άλλο από τη δουλειά του!

{youtube}fM2doLH2Q54{/youtube}

{youtube}lSvfcJRzAs0{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved