Έφηβη είπε «όχι», όταν διάσημη της ζήτησε να την υιοθετήσει!

Η συγκεκριμένη διάσημη τηλεπερσόνα, μας έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Πάντα κάτι κάνει και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί της.

Έφηβη είπε «όχι», όταν διάσημη της ζήτησε να την υιοθετήσει!

Μία με την «ταινία» που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό και την δείχνει μαζί με τον σύντροφό της σε προσωπικές στιγμές, μία με την σέξι και γυμνή της φωτογράφιση προκαλεί τους πάντες και μία με τον τρόπο που ντύνεται τόσο η ίδια όσο και η μικρή της κόρη.

Ναι, καλά ακούσατε. Είναι μαμά και έχει μια αξιολάτρευτη κορούλα. Ωστόσο δεν έχει υιοθετήσει ακόμη ένα παιδί όπως έχουν κάνει διάφοροι αστέρες του Χόλιγουντ. Έτσι σε πρόσφατο ταξίδι της στην Ταιλάνδη, επισκέφθηκε ένα ορφανοτροφείο στο χωριό Phang Nga. Εκεί γνώρισε ένα 13χρονο κορίτσι την Πινκ! Από την πρώτη στιγμή την λάτρεψε και θέλησε να την υιοθετήσει.

46 5y6dtghb

Η Κιμ Καρντάσιαν αφού το συζήτησε με τον Κάνιε, ζήτησε από την μικρή Πινκ, να μείνει μαζί της. Η απάντηση όμως που πήρε από το κορίτσι, δεν ήταν αυτό που περίμενε. Αν και η μικρή ένιωσε από την αρχή ένα δέσιμο με την 33χρονη σταρ, είπε «Όχι», καθώς δεν ήθελε να αποχωριστεί τους φίλους της!

32ey5e4y6

«Ο καθένας θέλει να έχει μια διαφορετική ή μια καλύτερη ζωή, υποθέτω», είπε η Πινκ που ονειρεύεται να σπουδάσει στην Ταϊλάνδη για να μπορέσει να βοηθήσει τα άλλα ορφανά- συμμαθητές της, «Αλλά όταν το σκέφτηκα, κατάλαβα ότι δεν θα ήταν και ότι καλύτερο να αφήσω όλους αυτούς που αγαπώ πίσω. Δεν είμαι έτοιμη!».

2353retg

Μάλλον βρέθηκε ο πρώτος άνθρωπος που απέρριψε την Κιμ Καρντάσιαν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved