Δυο μέρες μετά τον τοκετό, κακοποιήθηκε βαριά από τον σύζυγό της και έμεινε παράλυτη!

Αυτή η πολύ σκληρή και συγκλονιστική ιστορία της παρουσιάστριας ειδήσεων Κιουμπρά Εκέν κάνει τον γύρο όχι μόνο των ΜΜΕ της Τουρκίας αλλά και όλου του κόσμου.

Δυο μέρες μετά τον τοκετό, κακοποιήθηκε βαριά από τον σύζυγό της και έμεινε παράλυτη!

Η 30χρονη γυναίκα είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες ειδήσεων της Τουρκίας και έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ίδιο της τον σύζυγο δυο μέρες αφότου γέννησε τον γιο της και βρίσκεται παράλυτη και χωρίς να μπορεί να μιλήσει, νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο!

23425rerg

Ο σύζυγος της, όταν τη μετέφερε στο νοσοκομείο είπε ότι η γυναίκα του είχε πρόβλημα λόγω επιπλοκών από την καισαρική τομή και ότι η κατάστασή της οφείλεται σε αυτές. Ο γιατρός όμως που εξέτασε την Εκέν, μετά την εισαγωγή της είπε στην οικογένειά της ότι η κατάστασή της οφείλεται σε φρικτό και απάνθρωπο ξυλοδαρμό.

234dfry5y55 2

Μάλιστα η ιατροδικαστική έρευνα επιβεβαίωσε ότι Εκέν είχε παραλύσει από τον ξυλοδαρμό, αναφέροντας ότι η μελανιά στο αυτί της, δεν θα μπορούσε να προκύψει ως αποτέλεσμα της καισαρικής τομής αλλά ούτε από μία «κοινή» εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον τοκετό.

235r4f

Στη συνέχεια τόσο η οικογένεια όσο και οι φίλοι της γλυκιάς παρουσιάστριας ασχολήθηκαν με τη διαλεύκανση της ιστορίας και άρχισαν να ερευνούν το περιστατικό, ώστε να απαγγελθούν κατηγορίες στο σύζυγό της. Για να καταδικαζόταν όμως ο σύζυγος έπρεπε να καταθέσει και η Εκέν. Λόγω της κατάστασής της όμως ήταν αδύνατο να μιλήσει κι έτσι απάντησε στις ερωτήσεις αγγίζοντας γράμματα του αλφαβήτου σχηματίζοντας: «Ο σύζυγός μου με χτύπησε τέσσερις φορές στο κεφάλι»!

345tw45yhbg 1

Ο σύζυγος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η Εκέν και η οικογένειά της λένε ψέματα και ισχυρίζεται ότι «τα αληθινά γεγονότα θα προκύψουν στο δικαστήριο μετά την αγωγή που έχει σχηματιστεί».

234dfry5y55 1

Η μητέρα της παρουσιάστριας και ο αδελφός της υπογράμμισαν ότι έχουν μπει στη διαδικασία της δίκης και μόνο μία φορά είδαν το μωρό όταν το έφερε η αδελφή του συζύγου της Εκέν, συνοδεία παιδαγωγού και ψυχολόγου. Μάλιστα, ο αδερφός της ισχυρίζεται ότι του είπε ο γαμπρός του πως «αν θέλει η αδελφή σου να δει το παιδί πρέπει να αλλάξει την κατάθεσή της!».

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved