Δείτε ποιοι είναι οι 6 τυχεροί που κέρδισαν από ένα Εκπαιδευτικό παιχνίδι «Εξυπνούλης» από το Mothersblog και την AS.

Οι τυχεροί που κέρδισαν από τρεις Ηλεκτρονικές Εγκυκλοπαίδειες για παιδιά 3 ετών και άνω και τρεις για παιδιά 5 ετών και άνω είναι οι:

Δείτε ποιοι είναι οι 6 τυχεροί που κέρδισαν από ένα Εκπαιδευτικό παιχνίδι «Εξυπνούλης» από το Mothersblog και την AS.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΤΣΑΡΕΑ
ΜΑΡΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΙΓΑΛΑ

Τα γράμματα & οι λέξεις, οι αριθμοί και οι ποσότητες, ο χώρος & ο χρόνος καθώς και τα σχήματα, τα μεγέθη και η φύση, θα γίνουν παιχνιδάκι στα χέρια των παιδιών σας!

3253

Ο Εξυπνούλης είναι μια σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών που αναπτύσσει τις γνωστικές δεξιότητες και στοχεύει στη μαθησιακή ανάπτυξη των παιδιών. Όλα τα παιχνίδια του Εξυπνούλη έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία και νηπιαγωγεία. Η σειρά παιχνιδιών «Εξυπνούλης» καλύπτει, με απλό και διασκεδαστικό τρόπο, μια μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών θεμάτων, που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις.

Με τον Εξυπνούλη, οι ίδιοι οι γονείς θέτουν τις βάσεις, αλλά και συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινότητα του παιδιού, παίζοντας! Κάθε παιχνίδι της σειράς «Εξυπνούλης» επεξηγεί τους παιδαγωγικούς στόχους που καλύπτει, ενώ οπτικοποιεί με ειδικά και ευνόητα σύμβολα τις εκπαιδευτικές του ιδιότητες.

Συγχαρητήρια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved