Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Έρωτας: Με την εκρηκτική σύνοδο του Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μάλλον τα αισθηματικά σου θα μπουν σε δεύτερη μοίρα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ωστόσο, καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα αρνητικά συναισθήματα και τα παράπονα βγαίνουν στην επιφάνεια και απειλούν τις ερωτικές σου σχέσεις. Καλύτερα να κρατήσεις μια συντηρητική στάση και να μην μπαίνεις στον πόλεμο ή, ακόμη καλύτερα, να αξιοποιείς τις «Πλουτώνιες» και «Σκορπίσιες» επιρροές στην κρεβατοκάμαρα.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, ο χώρος της δουλειάς σου μοιάζει σαν εν ενεργεία ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί γι αυτό πρέπει να κρατάς του τόνους χαμηλά. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τη μετωπική με τις ευθύνες, τους ανταγωνισμούς, τις υποχρεώσεις, τις εντάσεις και τα απρόοπτα, προσπάθησε να μην αφήσεις τις καταστάσεις να σε ρίξουν. Φρόντισε να είσαι συνεπής, κάνε έναν καλό προγραμματισμό των καθημερινών σου υποχρεώσεων και μην αγχώνεσαι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής περνάει στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι. Θα τον αξιοποιήσω δεόντως αν προσπαθήσω να διαπραγματευτώ οικονομικά θέματα με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, κλπ. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved