ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2014: ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Διαβάστε αναλυτικά όλους τους δρόμους που σταδιακά θα αρχίσουν να κλείνουν από το απόγευμα του Σαββάτου (08/11/2014) μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (08/11/2014) λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου της Αθήνας.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2014: ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Επί... ποδός θα βρίσκονται περισσότεροι από 600 αστυνομικοί από τα ξημερώματα της Κυριακής (09/11/2014) μέχρι και αργά το μεσημέρι, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ηδη, στο αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας έχει σημάνει ο απαραίτητος συναγερμός εδώ και ημέρες, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο, αλλά και να ρυθμιστεί η κυκλοφορία με τέτοιο τρόπο σε ολόκληρο το κέντρο και τη διαδρομή του 32ου Μαραθωνίου, για να αποφευχθεί η όποια ταλαιπωρία των οδηγών.

Αν και ο καιρός δεν δείχνει τις καλύτερες διαθέσεις, οι διοργανωτές εκτιμούν ότι οι Αθηναίοι θα σπεύσουν μαζικά, για μια ακόμη χρονιά και να συμμετάσχουν στους αγώνες, αλλά και να παρακολουθήσουν την κούρσα της κλασσικής διαδρομής.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 35.000 δρομείς, ενώ από την πλευρά της ελληνικής αστυνομίας η δύναμη που θα αναλάβει το έργο της τήρησης της τάξης θα ξεπεράσει τους 600 άνδρες Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved