Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες!

Έντονη κακοκαιρία θα πλήξει από σήμερα, Παρασκευή (7/11/2014) και για τις επόμενες τρεις ημέρες ολόκληρη τη χώρα, καθώς το βαρομετρικό που έχει προκαλέσει χάος στην Ιταλία θα επηρεάσει σε λίγες ώρες και την Ελλάδα.

Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες!

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη την επικράτεια από σήμερα (7/11/2014) το απόγευμα.

Η κακοκαιρία, η οποία όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι θα συνεχιστεί μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής (9/11/2014), θα επηρεάσει και την Αττική, οι κάτοικοι της οποίας ακόμα δεν έχουν συνέλθει από τις πλημμύρες που έπληξαν το Λεκανοπέδιο πριν λίγες εβδομάδες.

Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει - το απόγευμα - από τη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, 6 με 8 μποφόρ στα πελάγη.

Σταδιακά, όμως, και μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και αύριο, Σάββατο (8/11/2014) σε όλη τη χώρα, μολονότι προς το βράδυ η εικόνα θα είναι καλύτερη στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, καθώς οι βροχές «μετακομίζουν» προς τις νησιωτικές περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved