Δείτε ποιες είναι οι τυχερές που κέρδισαν ένα πολύτιμο δώρο από την Κλινική ΡΕΑ και το Mothersblog.gr!

Οι δέκα τυχερές που κέρδισαν από μία δωρεάν μαστογραφία η κάθε μία είναι οι:

Μαρία Γάτη
Λίντα Κιούση
Ιωάννα Λεμπέση
Γεωργία Μπάλου
Μαρία Μανούσου
Λίτσα Πυθαρούλη
Μαρία Προεστάκη
Παναγιώτα Ραουζέου
Αναστασία Αβραμίδου
Χρίστινα Καπαγεωργίδου

Με το μήνυμα «μέχρι χθες παράλειψη, από σήμερα πρόληψη», η ΡΕΑ θέλει να τονίσει ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να είναι ιάσιμος.

Η Κλινική ΡΕΑ, στοχεύοντας στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία παθήσεων που σχετίζονται με το μαστό, διαθέτει Πρότυπο Κέντρο & Κλινική Μαστού, τα οποία στελεχώνονται από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες που σχετίζονται με το μαστό.

Η ΡΕΑ είναι άρτια εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, που επιτρέπουν την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση. Συγκεκριμένα διαθέτει δύο Ψηφιακούς Μαστογράφους υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας, ο ένας εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα Τομοσύνθεσης, εξειδικευμένο μηχάνημα Υπερήχων που αξιοποιεί την τελευταίου τύπου μέθοδο Shear Wave Elastography, Ανοικτό Μαγνητικό Τομογράφο, προηγμένης τεχνολογίας, στον οποίο μπορεί να γίνει η εξέταση της Μαγνητικής Μαστογραφίας και είναι ιδανικός για άτομα με κλειστοφοβία καθώς και Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας, με ενσωματωμένο σύστημα καθοδήγησης, προσφέροντας τη δυνατότητα αποφυγής χειρουργικής βιοψίας.

Η Κλινική ΡΕΑ, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, υψηλού επιπέδου με απόλυτη ασφάλεια, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, τη γυναίκα.

Κλινική ΡΕΑ
Λεωφ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17, Π. Φάληρο
Τηλ. Επικοινωνίας: 2109495000
www.reamaternity.gr

www.facebook.com/reamaternity

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved