Πασίγνωστη ηθοποιός θηλάζει το μωράκι της και δείχνει τη φωτογραφία στο Instagram! (εικόνες)

Αρκετές διάσημες γυναίκες που έχουν παιδιά τόλμησαν να τα θηλάσουν και εν συνεχεία να ανεβάσουν τη φωτογραφία στα social media.

Πασίγνωστη ηθοποιός θηλάζει το μωράκι της και δείχνει τη φωτογραφία στο Instagram! (εικόνες)

Aρκετές σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Ζιζέλ, έβγαλαν φωτογραφίες να θηλάζουν το παιδάκι τους και τις δημοσίευσαν στo Instagram. Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες. Μοντέλα, ηθοποιοί αλλά και τραγουδίστριες με τα μωρά τους στο στήθος τους, προκαλούν όλες τις γυναίκες να θηλάσουν καθώς ο θηλασμός ειναι κάτι σπουδαίο.

Η ηθοποιός της φωτογραφίας, είναι από τις πιο διάσημες σταρ. Στις 4 Σεπτεμβρίου γέννησε το κοριτσάκι της, την μικρή της Ιζαμπέλα κι η ζωή της έχει αλλάξει. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ ποζάρει στον φακό χωρίς μακιγιάζ, έχοντας την πριγκίπισσά της στο στήθος της. Λαμπερή και όμορφη θεωρεί ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον θηλασμό.

Η 41χρονη Αlyssa Milano, μοιράστηκε την τρυφερή αυτή φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους το απόγευμα της Δευτέρας στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο twitter.

Χρησιμοποιώντας ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Μίλαν Κούντερα, « Η ζωή είναι τέλεια», περιέγραψε και συνόδεψε τη φωτογραφία τη στιγμή που θήλαζε την μικρή της κόρη. «Η χαρά του θηλασμού. Με αγάπη παρακολουθούσε τις κινήσεις των χειλιών από το χωρίς δόντια στόμα και φανταζόταν πως στο στόμα του γιόκα της μαζί με το γάλα στάζουν και οι σκέψεις, οι ιδέες, τα όνειρά της- Μίλαν Κούντερα».

Εκτός από την μικρή Ιζαμπέλα, η ηθοποιός έχει άλλο ένα παιδάκι τον Μίλο, 2 ετών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved