Αυτοί είναι οι νικητές που κερδίζουν τα υπέροχα δώρα από την ταινία Τερατοκουτάκια!

Οι 15 τυχεροί νικητές που κέρδισαν από μια τσάντα πλάτης για παιδιά καθώς και ένα κομψό σετ που περιλαμβάνει τετράδιο, μολύβι και χάρακα είναι:

Αυτοί είναι οι νικητές που κερδίζουν τα υπέροχα δώρα από την ταινία Τερατοκουτάκια!

1)Ράνια Γρυπιώτη
2)Ανδριάννα Σταυροπούλου
3)Δήμητρα Βαρουδάκη
4)Μαρία Μαλατέστα
5)Νατάσα Στρατηγού
6)Κατερίνα Πέππα
7)Δήμητρα Θλιμένου
8)Σοφία Καράμπαλη
9)Βερονίκη Λουκίδου
10)Έφη Καραχρήστου
11)Αφροδίτη Αυγουστάτου
12)Μαρίνα Μπάρμπα
13)Μαρία Χριστοδουλάρα
14)Ελπίδα Τουβεντζίδου
15)Έφή Σκαρμούτσου

Συγχαρητήρια!

Τα Τερατοκουτάκια είναι μια ιδιότυπη «οικογένεια» από ασχημούτσικα, σκανδαλιάρικα, αλλά, τελικά, αξιαγάπητα πλάσματα που ζουν στους υπονόμους, μέσα σε κούτες. Αυτά έχουν αναλάβει την ανατροφή, από μωρό, ενός αγοριού, του Αυγά, όταν ο πατέρας του τους ανάθεσε τη σωτηρία του. Έχουν όμως να αντιμετωπίσουν τους κάτοικους της πόλης του Τυρογεφυριού που είναι πολύ πλούσιοι και εμμονικοί με την τάξη, τη φινέτσα και τα δύσοσμα τυριά, με προεξάρχοντα τον Ασπροκάπελο Λόρδο Παρμεζάνα.

Προπάντων, όμως, όλοι είναι πεπεισμένοι πως τα τερατοκουτάκια βλάπτουν τα μωρά! Φήμη που έχει διαδώσει ο μοχθηρός Κοκκινοκάπελος Αρπάχτρας με την ελπίδα πως, βγάζοντας τα τερατοκουτάκια από τη μέση θα ανέλθει κοινωνικά και θα ενταχτεί στους Ασπροκάπελους, την καλή, δηλαδή, κοινωνία. Όταν η κόρη του Λόρδου, η Γουίνι, συναντά ένα βράδυ, κατά λάθος, τον Αυγά, ξεκινά μια όμορφη, φανταστική περιπέτεια προκειμένου αφενός να του αποδείξει πως είναι άνθρωπος κι όχι τερατοκουτάκι, και αφετέρου, να πείσουν μαζί τους κατοίκους του Τυρογεφυριού πως τα τερατοκουτάκια είναι φιλικά και δεν κάνουν κακό σε κανέναν.
Από 16 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους και σε 3D!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved